Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Seg!tsetek kérlek! Csináltam...

Seg!tsetek kérlek! Csináltam 2 bitcoin számlát. Az egyikre tettem is pénzt. Hogy tudom a másikba ezt átutalni/ áttenni?

Figyelt kérdés

Most tanulom a bitcoin működését és ez amolyan gyakorlás féle lenne.

Viszont teljesen elakadtam.

Valalki kérem írja már le lépésről lépésre, hogy mit tegyek.

Köszönöm!

máj. 13. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16:59kor írt válaszomba, amit a bitaddress-röl másoltam ki, mindkét kérdésre ott a válasz.
máj. 14. 04:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Könnyebb, de a tőzse elég sokat levesz.

Meg nem is szívesen adom meg a személyes adataimat.

Nem bízok bennük.

Ha neten akarok venni valamit, vagy barátomnak akarok küldeni bitcoint és csak egy címet kapok, hogy oda utálják, akkor azt, hogy tudom megtenni?

máj. 16. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Anelkul hogy legyen coinod sehogy. A tozsde meg nem vesz le sokat... Annak kene orvendj ahol elkerik a szemelyes adataid es nem egy kyc nelkuli tozsde... Ha belefutsz egy adag darknetes coinba akkor a rendorseggel is meggyulhet a bajod...
máj. 16. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Engedd el, nem való ez neked...
máj. 16. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Mondom neked mi a szituáció.

Ami neked van az egy "papír tárca".

Annyit tud, hogy van, meg a címre fogadni tudsz rá kriptót, és itt a vége.

Ugyanis azon kívül az oldalon amin létrehozzák, nincs semmiféle egyéb felhasználói interface-e. Ez a lényege.

Electrum, Mycelium, Blockchain.com elvileg ezeknek a szolgáltatóknak a szoftvertárcájába tudod importálni a papír tárca privát kulcsodat, és így tudsz utalást kezdeményezni.

máj. 16. 19:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi. Én is valami ilyesmire gontoltam.

Electrum-ról hallottam, meg videót is néztem, de nem volt egyértelmű.

Mindegy, hogy melyiknél, de le tudnád írni kérlek lépésről lépésre, hogy mit tegyek?

Köszi

máj. 17. 19:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyik platformot sem hasznàlom nem ismerem őket, de ha youtubera beírod hogy a nevükkel hogy "how to import papper wallet private key" biztos valaki csinàlt róla magyaràzatoz.
máj. 17. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!