Cofidis áruhitel újra igénybe vehető? Vagy egy másik?
Mielőtt bárki megkövezne van munkám és fizetek mindent is. Illetve tudom mit csinálok.
Van egy folyamatban lévő áruhitelem amiből eddig kB 14%át fizettem vissza. Ha akartam volna fizethetem volna többet is de rá ér nem sürgős a számomra.
Most viszont van egy másik termék amit kpra meg tudnak venni majdnem 400 ezres tételrol van szó jövő hónapban lesz kB 260-280 ezer forintom rá (ez plusz pénz a megélhetésen felül.)
Tehát várnak még 1 hónapot és még tudnám venni kpra lesz annyi plusz pénzem.
Csak akkor az még 2 hónap én meg türelmetlen vagyok.
De konkrétan a termék pont akciós most a cofidisnel 4 hónapra 0%-os thm van rá. Ami annyit tesz hogy csak a készülék árat kell megfizetni. Lényegében olyan mint ha kpra vennéd mert nincs a hitelek semmiféle díja.
4x100.600ft lenne én meg a plusz pénzekből simán kifizetném.
Ha lenne rajta kamat még évekig kellene fizetni eszembe se jutna nem ettem meszet. Pont elég az a 1 ami van😅
A kérdésem az lenne hogy ha fizettem eddig is rendesen ami fél éve meg van már megadnák-e ezt is Illetve ha igen szükséges e új hitel bírálat hozzá Illetve új jövedelem igazolás ha már ügyfél vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!