OTP kártyám ha letiltattam és közben jön rá pénz netbankból ki tudom utalni másnak hogy levegye?
Figyelt kérdés
elhagytam,de nemsokára jön rá fizetés hozzá kéne jussak2024. ápr. 7. 13:00
11/13 anonim válasza:
Ezt azért megértem, meg mindegy, akkor csekklista, én csak a check listet kifogásoltam, pláne olyantól, aki nem tud angolul, és angol mondatban ezt még nem látta leírva (nem te, a fenti igen művelt honfitársunk), de serényen használja ezt magyar szövegben mások kioktatására (csak mert a pénzügyekről talán egy centivel többet tud, mint a másik). A cseklist azért ennek a kettőnek elég zavaros csökevénye, bántja az ember szemét - de azt hiszem ízlések és pofonok.
Engem amúgy sem érdekel különösebben, privátban minden harmadik szavam angol, csak azokat szoktam itt cs-sztetni, akiknek láthatóan fogalmuk sincs :D - azért ezt eléggé jól bizonyította az úriember. :D
12/13 A kérdező kommentje:
gexi mit muveltek itt?????
2024. ápr. 9. 09:43
13/13 anonim válasza:
Nyugodtan töröltesd az egészet, ha zavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!