Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP kártyám ha letiltattam és...

OTP kártyám ha letiltattam és közben jön rá pénz netbankból ki tudom utalni másnak hogy levegye?

Figyelt kérdés
elhagytam,de nemsokára jön rá fizetés hozzá kéne jussak

2024. ápr. 7. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt azért megértem, meg mindegy, akkor csekklista, én csak a check listet kifogásoltam, pláne olyantól, aki nem tud angolul, és angol mondatban ezt még nem látta leírva (nem te, a fenti igen művelt honfitársunk), de serényen használja ezt magyar szövegben mások kioktatására (csak mert a pénzügyekről talán egy centivel többet tud, mint a másik). A cseklist azért ennek a kettőnek elég zavaros csökevénye, bántja az ember szemét - de azt hiszem ízlések és pofonok.

Engem amúgy sem érdekel különösebben, privátban minden harmadik szavam angol, csak azokat szoktam itt cs-sztetni, akiknek láthatóan fogalmuk sincs :D - azért ezt eléggé jól bizonyította az úriember. :D

2024. ápr. 8. 14:51
 12/13 A kérdező kommentje:
gexi mit muveltek itt?????
2024. ápr. 9. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan töröltesd az egészet, ha zavar.
2024. ápr. 9. 09:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!