Mit kell megadnom ahhoz, hogy az USA - ból tudjanak nekem utalni?
Gondolom át akarnak verni, de ha mégsem akkor:
Kedvezményezett neve, címe, IBAN számlaszám, bank neve és címe, SWIFT kódja
Azt meseld el, hogy miert akarna valaki az USA-bol pont toled megvenni valamit, majd arra vamot, adot, kismillio koltseget fizetni? Mit arulsz ami szerinted odaat nincs?
Csatlakoznek az elottem szolohoz, teged epp atverni probalnak.
@2
Pl. egy barátom (régi magyar és külföldi) bakelitlemezekben utazik, s a világ minden részéről vannak vevői, pl. USA-ból, Japánból is.
2. Történelmi fegyverek a hobbim. Egy egyedi kardról van szó, nincs belőle másik. Lengyelországban készítette egy kovács. Egy külön ilyenekkel foglalkozó oldalon hírdettem meg.
Nem gondolom, hogy átvernének, hiszen én kapom a pénzt és addig nem is küldöm, amíg meg nem jön.
Képzeld, én is ebben utazom. A vásárlók mind Paypal segítségével fizetnek, mert a nemzetközi adásvételek lebonyolításának ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja. A Discogs-on nincs is mód átutalásos fizetésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!