Debrecenben hol van gránit bank?
Figyelt kérdés
2024. márc. 24. 15:04
1/5 anonim válasza:
Sehol.
Egyetlen fiókja van a Lechner Ödön fasoron és van egy ügyfélszolgálata a Westendben.
Online bank.
5/5 anonim válasza:
Sehol. Budapesten van csak fizikai fiók.
Ez az egyetlen hátránya. Annak idején, jó 10 éve nyitottam náluk számlát. Akkor még Budapesten laktam. Azóta viszont Pécsre költöztem. Mivel teljesen elégedett vagyok velük, 0Ft számlavezetés sok éve, elég jó banki kamatok, nem váltottam bankot. Majdnem mindent el tudok intézni on-line. De ha pl. készpénzt szeretnék befzetni a számlámra, azt csak Budapesten tudom megtenni. Arra is érdemes figyelni, hogy nehogy véletlenül rosszul üsd be a netbank kódot, mert akkor máris nyertél munkaidőben egy budapesti utat magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!