Korrekt ajánlat lenne ez magánhitelnél (nem Magyarországon)?
Figyelt kérdés
Sajnos nem ismerem az egyéb befektetési lehetőségeket itt vagy innen kiindulva (Németország), mert pl. Magyarországon talán nem lenne korrekt ajánlat a tervem az állampapír jó kamatozása miatt.
A lényeg, hogy magánhitelt fogok kérni, de nem szeretném, hogy ingyen adják és korrekt is szeretnék lenni. Ha 20% kamatot ajánlok a pénzre (maximum egy éven belül visszafizetem), akkor az rendes ajánlat?
márc. 20. 16:46
11/14 anonim válasza:
Igen, nekem is ismik adtak kolcson kamatmentesen kb. 1 évre amikor nagyon kellett, pokt ilyen 5000 eur nagyságrendben. Tök jó!
12/14 anonim válasza:
Ja én leveztem a kérdezővel, aki nem értette, hogy a kamatot évente számolják és nem egyszer az egész összegre, meg 25 ezer eurót 25% kamatra egy év alatt akart visszaadni 1000 eurónként... Bolond szegény, úgyhogy elengedtem.
13/14 anonim válasza:
12es, lehet egyszer is, lásd Provident.
14/14 A kérdező kommentje:
13. A 12-es csak egy troll, aki próbált itt hősködni, aztán belegabalyodott a saját hülyeségeibe, nem kell vele foglalkozni - az utolsó privátomra, ahol a részleteket beszéltük volna, már nem is válaszolt, gondolom akkor már nem volt vicces.
máj. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!