Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Korrekt ajánlat lenne ez...

Korrekt ajánlat lenne ez magánhitelnél (nem Magyarországon)?

Figyelt kérdés

Sajnos nem ismerem az egyéb befektetési lehetőségeket itt vagy innen kiindulva (Németország), mert pl. Magyarországon talán nem lenne korrekt ajánlat a tervem az állampapír jó kamatozása miatt.

A lényeg, hogy magánhitelt fogok kérni, de nem szeretném, hogy ingyen adják és korrekt is szeretnék lenni. Ha 20% kamatot ajánlok a pénzre (maximum egy éven belül visszafizetem), akkor az rendes ajánlat?

márc. 20. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Igen, nekem is ismik adtak kolcson kamatmentesen kb. 1 évre amikor nagyon kellett, pokt ilyen 5000 eur nagyságrendben. Tök jó!
márc. 22. 07:17
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Ja én leveztem a kérdezővel, aki nem értette, hogy a kamatot évente számolják és nem egyszer az egész összegre, meg 25 ezer eurót 25% kamatra egy év alatt akart visszaadni 1000 eurónként... Bolond szegény, úgyhogy elengedtem.
márc. 22. 07:20
 13/14 anonim ***** válasza:
12es, lehet egyszer is, lásd Provident.
máj. 18. 20:22
 14/14 A kérdező kommentje:
13. A 12-es csak egy troll, aki próbált itt hősködni, aztán belegabalyodott a saját hülyeségeibe, nem kell vele foglalkozni - az utolsó privátomra, ahol a részleteket beszéltük volna, már nem is válaszolt, gondolom akkor már nem volt vicces.
máj. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!