Korrekt ajánlat lenne ez magánhitelnél (nem Magyarországon)?
Sajnos nem ismerem az egyéb befektetési lehetőségeket itt vagy innen kiindulva (Németország), mert pl. Magyarországon talán nem lenne korrekt ajánlat a tervem az állampapír jó kamatozása miatt.
A lényeg, hogy magánhitelt fogok kérni, de nem szeretném, hogy ingyen adják és korrekt is szeretnék lenni. Ha 20% kamatot ajánlok a pénzre (maximum egy éven belül visszafizetem), akkor az rendes ajánlat?
"állampapirral is lehet ennyit keresni idén"
...álmodban...
Te valami kő alatt élsz? A tavaly vett papírok idén 18-20% között hoznak.
Köszönöm a válaszokat! Remélem megfelel majd a kölcsönadónak is.
Mentek a zöldek.
5-ös, nyugodtan gúnyolódj, semmilyen kockázata nincsen, csak jót akarok vele is tenni.
7-es jöhet, 15-20 ezer euró kellene.
A tavaly vásárolt PMÁP idén 18-20% kozott hoz. A legutolsó ilyen a 2033/I volt, nekem is van benne 10 milla korul. Ha nem hiszed, nézd meg.
Szerencsémre ma az ismerősöm tudott kölcsönadni, egyelőre csak 5000-re volt lehetősége, de ez is már elég jó.
Viszont teljesen elhűlt a 20%-os ajánlatomon, közölte hogy megőrültem, hogy ilyen ajánlatot teszek :D, és azt is mondta, hogy kizárt dolog, hogy elfogadja a kamatot, ez baráti kölcsön. Szóval majd meglátjuk, valamennyit majd adok vagy valamit adok érte, mert tényleg nem gondoltam ingyen, de szóval csak le akartam írni, hogy vannak még segítőkész emberek a világon (nem olyan, mint a nagyszájú troll, aki megjelent itt, hogy írjak privibe és kölcsönad bármennyit, aztán nagyon meglepő módon megszűnt kommunikálni, mikor kiderült, hogy komolyan gondolom :) - nem tudom miért lettek törölve a hozzászólásai itt, mondjuk nekem nem hiányoznak :) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!