Volt jelzálog hitelünk, amiből a 2. gyerek születésével elengedtek 1 M ft-ot. Jelenleg nincs jelzaloghitelünk, de jön a 3. baba. Ha a születése előtt felveszünk jelzáloghitelt, abból elengednek 4 M ft-ot, ha megszületik?
Reméljük az ilyen családból, nem olyan gyerek fog kiszakadni, aki felnőttként úgy ítélkezik más felett, hogy csak egy kérdést olvasott tőle.
A gyerek jön. Ha van hitel, ha nincs. Mert szeretnénk, hogy jöjjön.
Jelzáloghitelt veszünk fel, ha elengednek belőle 4 millió forintot, ha nem. Mert szeretnénk korszerűsíteni a házunkat.
Persze, ha elengednek 4 millió ft-ot, akkor úgy időzítjük a hitel felvételét, hogy ezt a lehetőséget ki tudjuk használni.
Ne szomorkodjatok! És főleg ne legyetek álszentek. Tudom, ha lenne lehetőségetek, ti is élnétek vele.
De minek hitel?
Ha dolgozok akkor van pénz.
Én egy magam mindent is megvettem ami kell.
Ház korszerűsítése nettó 120 nm.
Hobby
Tesómnak autót vettem szülinapjára a gyerekének évente más fél milliót adok ha lenne gyerekem kapásból kapna 15 millió forintos alapot mikor megszületik.
4 millió egy kirándulásra elég
10 es 😊
Az életed egyébként is elmegy!
De kérdés mit hagysz magad után?
Valóra váltatlan álmokat?
Nem mindenki indul az életben a királyi palotából. Vannak akiknek csak hitellel megy, de el akarják érni! Bárhogyan is!
Hihetetlen ez a sok mocskolódó, irigykedő ember, nagyon nyomorult lehet az életetek, ha erre veritek magatokat, hogy valaki családtámogatást vesz fel, mert születik egy harmadik gyereke...
Kérdező, igen, jár a 4 milliós hitel elengedés nektek, ha felveszitek. Sok szerencsét a szüléshez, sok boldogságot nektek az életben a gyerekekkel! Vegyetek fel minden támogatást, ami csak lehetséges, mi is ezt csináltuk.
Akinek nem tetszik, fújja fel magát! xD
Mit akarjak elérni meg hátra hagyni?
Szerinted pl a görögtűz feltalálója forog a sírjában mert el feledték az eredeti receptjét?
Azért gyereket csinálni hogy hitelt vegyek fel és ne keljen vissza fizetni?
Azt majd ha kell pénz mert beteg valaki a családban meg segély kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!