Hol tudok utána nézni, egyedül tudnék-e hitelt felvenni saját lakásra és mennyit? Bankomnál érdeklődjek?
"Hol tudok utána nézni, egyedül tudnék-e hitelt felvenni saját lakásra és mennyit? Bankomnál érdeklődjek?"
Nem b#zdmeg, a zöldségesnél...
Én büszke vagyok magamra.
Remélem te is az vagy, hogy ilyen marhaságot tudsz kérdezni
"Tapasztalatokat is jó lenne ha írnátok,sőt nagyon hálás lennék."
Bementem a bankba és felvettem a hitelt.
Kérdező, a beszólogatós válaszolókkal ne törődj. Fogalmuk sincs, mennyire jogos a kérdésed és bizony mennyire nem egyszerű manapság (sem) eligazodni a lehetőségek között.
Pl. igen gyakori kérdés, rendelkzel-e saját forrással, azaz mennyi önerőd van, lehet-e önerő nélkül egyáltalán lakást venni, ha lehet, nem felelőtlenség-e?
Nyilván az is fontos, mennyire stabil a munkahelyed, mennyi a jövedelmed, mióta dolgozol a jelenlegi munkahelyeden?
Az sem mindegy, hol, mennyiért nézegetsz garzon lakásokat?
Pl itt van mindjárt egy újdonság, van néhány bank, ahol bizonyos feltételek teljesülése esetén akár 90%-ig is megfinanszírozza a bank a vásárlást, de 10%-ot neked kell beletenni.
Nem szükséges egyáltalán önerő, ha van olyan ingatlan a családban, amire a bank ráterhelheti a teljes vételárat, vagy a megvásárolandó ingatlannal együtt már megfelelő fedezetet nyújt a kért hitelre (sok fiatal így veszi az első lakását)
Mások a lehetőségei azoknak, akik házasok és támogatásokra is jogosultak.
Keress egy hitelközvetítőt, aki díjmentesen tájékoztat, megmutatja a lehetőségeket, a feltételeket, az alapján már el tudod dönteni, reális-e az elképzelésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!