Ez bűncselekmény vagy ha nem, akkor milyen szankció érhet?
Vettem fel 2 millió forint felújítási hitelt.
Közben úgy alakult, hogy sikerült átvenni valakitől anyagot, illetve a munkadíj se annyi lesz, amennyi.
Így körülbelül a feléből kijön, de annak a nagy részről se lesz számla.
Ha nem tudom igazolni, hogy elköltöttem a 2 milliót, mi lesz?
"Ha nem tudom igazolni, hogy elköltöttem a 2 milliót, mi lesz?"
Az lesz, ami szerepel a szerződésben, amit elolvastál, tudomásul vettél és elfogadtál a hitel igénylésekor.
Amúgy ez durva... Hogy:
- TE vettél fel egy hitelt
- TE írtad alá és olvastad el a feltételeket (gondolom...)
- TE csinálod, szervezed és fizeted a felújítást
- TE tudod, hogy mennyi lesz az annyi és mennyi marad meg
- TE előtted van minden válasz a nyomorult hitelszerződésben. Sőt, le merem fogadni, hogy a hitelügyintéző is elmondta, csak te bámultál ki az ablakon
Erre kiírod ide vadidegenek elé, hogy mi válaszoljuk meg :D. Azér van baj itt is.
Úristen 🤡
Délben, a munkahelyemről írtam ki a kérdést,(mivel reggel hívtak, hogy változik a dolog)gondolom nem meglepő, hogy a hitelszerződés nincs nálam, az ügyintéző meg már nem válaszolt.
Az a legjobb, hogy az egyik elkezdte osztani az észt, a többi meg folytatta a bullshitet.
6: Igen, az durva, hogy nem tudod fejből, milyen kötelezettséget vállaltál.
Én nem hiszem, hogy bármilyen hitelnek, ami nem államilag támogatott, hanem piaci hitel, ellenőrzik a felhasználását.
Ezért csacskaságnak tűnik, hogy ilyen felmerül, de neked kell tudni, hogy volt-e feltétele.
Ezt a kérdést elolvasva még csak az jut ezen kívül az ember eszébe, hogy ha tudod, hogy ellenőrzik a hitel felhasználását, akkor mérlegelned kellett ezt, akkor tudnod kell, hogy volt ilyen, és az hogy volt, mint volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!