Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kp-s fizetésre adnak hitelt?

Kp-s fizetésre adnak hitelt?

Figyelt kérdés

Bejelentett,igazolhato,evek ota tart

Netto 400k a fizim es 2millio lenne a hitel

márc. 7. 18:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Mint OTPs, hitelezéssel foglalkozó op. ellenőrör mondom, hogy lehet felvenni természetesen készpénzben kapott jövedelemmel kölcsönt. Az OTP weboldalán megtalálod a jövedelemigazolás formanyomtatványát ezt kell teljeskőrűen kitöltetni.
márc. 7. 20:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Kerdezo tevedsz.

Vagy munkaltatoi igazolas es tok mindegy kpban kapod vagy utaljak

Vagy

Annal a banknal veszel fel hitelt ahol a szamlad van es oda erkezik a munkaber megjelolesu fizetesed.

márc. 7. 20:24
 13/24 A kérdező kommentje:

Higyjetek el.

K&h-ban ma szemelyesen voltam bent

Es ott peldaul ez a szabaly.

Nem eleg a munkaltatoi

Szamlakivonat kell a fizetesrol

Ezert szolt arrol a kerdesem,hogy van e olyan bank ahol lehetseges csak munkaltatoival

Koszi a segitsegeket

márc. 7. 20:34
 14/24 A kérdező kommentje:

Ja es ott

Nem eleg ha meg van a fizetesed leigazolasa

K&h szamlaval kell rendelkezned ami minimum 3 honapja meg van.

Ezt ide irom hatha valakinek majd segitseg lesz

márc. 7. 20:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nettó 400 fizut miért kérsz kpban?
márc. 7. 21:11
 16/24 anonim ***** válasza:
K&H-nál vannak hülye szabályok... ott pl. a babavárót is ingatlan cél esetén csak az ingatlanra szóló előszerződéssel adtak volna, mikor az egyébként egy szabad-felhasználású hitel... Egyébként a kérdésre visszakanyarodva, bankja válogatja, mit fogad el, de az, hogy rendesen bejelentve KP-ben van a fizetés az a legtöbb helyen nem kizáró ok.
márc. 7. 23:54
 17/24 A kérdező kommentje:

15.

Azert ha nem gond,ezeket megtartom magamnak :)

márc. 8. 07:39
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én (bár nem a kérdező vagyok) azért mondtam fel a bankszámlámat 4 éve, mert pofátlanul megemelték a számlavezetési díjat. Emellett éves bankkártyadíj is van, + készpénzfelvételi díj, mert a havi 150 ezer Ft kevés. Összességében többe kerül(t) a fenntartása, mint a haszna. Azóta postán kapom a fizetésem, készpénzben (állami cég)
márc. 8. 07:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is kp-ban kaptam világ életemben a fizetésem teljesen hivatalosan. Mégis tudtam - nem egyszer - felvenni hitelt/kölcsönt. Mondjuk nem a K és H Bankkal kezdtem egyezkedni, az is biztos.
márc. 8. 18:02
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

#17 Gondolom az a fajta "jaj, gonosz bankok" ember vagy, aki mindig mindenhol csak készpénzt használ. Lelked rajta, de azért gondolom azt tudod, hogy technikailag el vagy maradva.

#18 Ha megemelték a díjat, akkor át kell menni másik díjcsomagba vagy másik bankhoz. Ennyi az egész. Egy jó számlacsomagban évi 15-20 ezerből megvan minden költség. Azt sem értem, hogy a búsba nem elég 150 eze készpénz? Én havonta egyszer felveszek 40 ezret és bőven elég, de a fele is elég volna, ha a fazon, akitől garázst bérelek nem lenne ilyen ősember és tudnék neki utalni készpénz helyett.

Ma már mindenhol lehet kártyával fizetni és nem kell a készpénzzel vacakolni. Max a zöldségpiacon kell még készpénz, de az meg havi szinten nem tesz ki egy huszast.

márc. 8. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!