Kp-s fizetésre adnak hitelt?
Bejelentett,igazolhato,evek ota tart
Netto 400k a fizim es 2millio lenne a hitel
Kerdezo tevedsz.
Vagy munkaltatoi igazolas es tok mindegy kpban kapod vagy utaljak
Vagy
Annal a banknal veszel fel hitelt ahol a szamlad van es oda erkezik a munkaber megjelolesu fizetesed.
Higyjetek el.
K&h-ban ma szemelyesen voltam bent
Es ott peldaul ez a szabaly.
Nem eleg a munkaltatoi
Szamlakivonat kell a fizetesrol
Ezert szolt arrol a kerdesem,hogy van e olyan bank ahol lehetseges csak munkaltatoival
Koszi a segitsegeket
Ja es ott
Nem eleg ha meg van a fizetesed leigazolasa
K&h szamlaval kell rendelkezned ami minimum 3 honapja meg van.
Ezt ide irom hatha valakinek majd segitseg lesz
15.
Azert ha nem gond,ezeket megtartom magamnak :)
#17 Gondolom az a fajta "jaj, gonosz bankok" ember vagy, aki mindig mindenhol csak készpénzt használ. Lelked rajta, de azért gondolom azt tudod, hogy technikailag el vagy maradva.
#18 Ha megemelték a díjat, akkor át kell menni másik díjcsomagba vagy másik bankhoz. Ennyi az egész. Egy jó számlacsomagban évi 15-20 ezerből megvan minden költség. Azt sem értem, hogy a búsba nem elég 150 eze készpénz? Én havonta egyszer felveszek 40 ezret és bőven elég, de a fele is elég volna, ha a fazon, akitől garázst bérelek nem lenne ilyen ősember és tudnék neki utalni készpénz helyett.
Ma már mindenhol lehet kártyával fizetni és nem kell a készpénzzel vacakolni. Max a zöldségpiacon kell még készpénz, de az meg havi szinten nem tesz ki egy huszast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!