Nettó 83 ezres fizetésre adnak hitelt? Mivel csak 6 óràban vagyok bejelentve, de jóval többet kapok. Egy kisebb összegre lenne szükségem.
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 00:40
1/13 anonim válasza:
Talán, de ez a gond a szürke munkákkal, a bankok nagy része nem fog szóba állni veled, mert nekik az a lényeg hivatalosan papíron mennyit keresel.
3/13 anonim válasza:
"de jóval többet kapok."
Ki hiszi el?
4/13 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a hitel egyik feltétele hogy a fizetésed eléri a minimálbért.
6/13 anonim válasza:
Igen, be kell szóban diktálni hogy mennyit kapsz. Így borítékba, így működik a hitelezés világa
btw nagyon ideje lenne techinka vagy ének zene helyett pénzügyi/vállalkozási alapismeretek órát bevezetni
7/13 anonim válasza:
Tanulj meg félrerakni, ha már úgyis sokat keresel, és nem hitelből megoldani.
8/13 anonim válasza:
Mégis mekkora az a "kisebb" összeg?
Hihetetlen, hogy az emberek semmi fizetésre hitelt vesznek fel...
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem 300k az nem semmi, de mindenki maga dönti el. 😃
2021. dec. 20. 09:50
10/13 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg, hogy hat órában vagyunk bejelentve. A bérlap szerint 126.000 a bérünk, ami bruttóban értendő természetesen. De a havi átlag 250-300 között mozog.
2021. dec. 20. 09:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!