Miért nem emelik meg az ATM-ből ingyenesen felvehető pénzösszeget?
"Én az ingyen + pénzért felvehető összeg korlátozásáról beszéltem."
Tudom, miről beszéltél, csak nem ez volt a kérdés.
"Örülj hogy egyáltalán van még ennyit se kéne adjanak, használj kártyát."
Soha nem tudtam megérteni, miért gondolják az emberek, hogy egyforma mindenkinek az életkörülménye.
Tudsz te például ezekről? ->
- nem adsz a 7 éves gyerek kezébe bankkártyát, hogy kaját tudjon venni magának nap közben az iskolai büfében,
- van sok olyan település hazánkban, ahol nincs térerő, vagy nagyon gyenge, és ahova pékárús kocsi szállítja ki a napi betevő kenyeret, és nem boltból árulják, ott próbálj meg bankkártyával fizetni, ha nincs megfelelő térerő hozzá
- ha jön hozzád a bojlerszerelő, ajánld fel neki, hogy bankkártyával, vagy utalással rendezed a "számlát", kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá
- és még sorolhatnám...
Mindenki maga döntse el, hogy mi jó neki.
Amiket leírtál azok többnyire jogos példák, de nem kerülnek 150.000-be, szóval nem indokolják a limit emelését.
Vidéken sem kell bepánikolni, és fizu napon rögtön rohanni lefosztani a számlát.
"Amiket leírtál azok többnyire jogos példák, de nem kerülnek 150.000-be,"
Nem erről beszéltem, hanem erre válaszoltam -> "még ennyit se kéne adjanak, használj kártyát."
19-es! Ennyire fárasztó nem lehetsz!
Nem az összegről beszélek, hanem arról, hogy szükség van készpénzre, mivel valaki azt írta, hogy "használj kártyát" (magyarul minek veszel fel egyáltalán készpénzt a bankszámláról).
Erre írtam a különböző példákat, miszerint egy kisiskolásnak nem adsz a kezébe bankkártyát, hogy vegyen a büfében kaját magának, stb.
Sikerült végül is értelmezni a leírtakat? Ha igen, akkor gratulálok hozzá! Ha mégsem, akkor inkább ne is írogass ide semmit, mert igencsak megkérdőjelezhető a szellemi képességed. Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!