Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van egy jelzáloghitelünk amit...

Van egy jelzáloghitelünk amit lakásvásárlásra vettünk fel. A havi törlesztő részletet csökkenteni szeretnénk! Beszéltünk az ügyintézővel és azt mondta hogy lehetséges és gondoljuk ki mennyivel tudnánk fizetni. ?

Figyelt kérdés
Ha valaki járt már így akkor ez a folyamat hogy működik?

2024. febr. 13. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Te atya ég! Ha 70 ezer forintos törlesztő problémát okoz és 40 éves futamidőn gondolkodtok, akkor ott nektek egyáltalán nincs pénzetek EGY gyerekre sem!

Könyörgöm, mennyit kerestek? Két minimálbért?

2024. febr. 14. 09:45
 12/14 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj már :DD
2024. febr. 14. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus. Ti vagytok pénzügyi analfabéták, bőven túlvállaljátok magatokat, de én okoskodok. Oké, kellemes kínlódást kívánok! Csak szegény gyereket fogom sajnálni.
2024. febr. 14. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#12, pedig igaza van a 11-es válaszolónak. Én is azt hittem, hogy ilyen 180-200 ezer forintos törlesztőről beszéltek, de 70 ezer gondot jelent? Akkor tényleg alaposan át kell gondolnotok a kiadásokat - akár a gyerekkel kapcsolatosat is.
2024. febr. 14. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!