Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Még meg sem kaptam a fizetést,...

Még meg sem kaptam a fizetést, és 40 ezerrel vagyok mínuszba. Ez sok?

Figyelt kérdés

2024. febr. 6. 17:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
37 millió 40 ezerrel kevesebb, mint az én megtakarításom.
2024. febr. 6. 19:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom, de sajnos nem tudok mit kezdeni. A szüleim nem engedik velük lakjak
2024. febr. 6. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem a szüleiddel laksz, még bérelhetnél mással/másokkal közösen lakást.

Ha egészséges vagy, hetente egyszer pl. adhatnál plazmát, rögtön lenne +50 ezred, amit félretéve képezhetnél egy kis vésztartalékot.

Ha most emelték 50 ezerrel a fizudat, akkor annak a felét szintén igyekezz tartalékra félretenni. 125-ből élhetnél így havonta, ami nem sok, de fegyelmezetten nem is lehetetlen.

És egy év alatt képeznél 900 ezer tartalékot (fél fizuemelés+plazma).

Sokkal nyugodtabban kelnél, feküdnél.

2024. febr. 6. 21:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Jobban járok, ha kimegyek külföldre?
2024. febr. 6. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
És miből akarsz kimenni külföldre, ha annyi pénzed sincs, hogy a hó végéig kijöjj belőle? Beszélsz olyan jól a célország nyelvén?
2024. febr. 6. 21:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát felmondom az albérletet, visszakapom a Kauciot
2024. febr. 6. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
LoooL
2024. febr. 6. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
És a visszakapott kauciód fedezi a külföldi kiutazás, a végzettséged lefordítása, a kétnyelvű erkölcsi bizonyítvány, a külföldi lakás kauciója és legalább egyhavi bérleti díja, és rezsije, az első fizetésig tartó megélhetés költségét?
2024. febr. 7. 07:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#18 Dehogy fedezi! A kérdező nem tud bánni a pénzzel és ha nem vigyáz, akkor az utcán fogja végezni.

Kedves kérdező! Most kellene lentebb adni az igényekből, pl. 150 ezres albérlet helyett egy olcsóbbat nézni, akár csak egy szobát bérelni, esetlegesen távolabb, ahol olcsóbb. Aztán szépen tételesen felírni, mire mennyit költesz és min tudsz spórolni. Pl. ha kihagysz egy-egy édességet, kávét, stb az is sokat nyomhat a latban, de számtalan olyan költség van, amit elsőre nem is látsz, de megspórolható.

Aztán kezdj el keresni új, jobban fizető munkahelyet, ha szükséges, akkor képezd magad! Vannak ingyenes tanfolyamok és egyetemen is van állami képzés, levelezőn is, ami mellett tudsz dolgozni.

2024. febr. 7. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!