Még meg sem kaptam a fizetést, és 40 ezerrel vagyok mínuszba. Ez sok?
Figyelt kérdés
febr. 6. 17:02
1/19 anonim válasza:
Nem olyan sok mint 41 ezer adósság, de több mint 39 ezer.
4/19 A kérdező kommentje:
250 ezret keresek, 150-re jön ki a lakhatásom
febr. 6. 17:17
6/19 anonim válasza:
#4 az sok, keress olcsóbb lakást vagy lakótársat.
7/19 anonim válasza:
Váratlan esemény, pályakezdőként nem optimális, de előfordulhat. Hogyha rendszeresen elfogy a pénzed a fizetés napján, akkor viszont engedni kell az életvitelből avagy hitelspirálba kerülsz, egyre lejjebb csúszva.
8/19 anonim válasza:
Én holnap 2,9 millió mínuszban leszek, én sem kaptam még fizetést. Miután majd megkapom a fizetésemet és kifizetem a lakbéremet, máris 800ezer mínuszban leszek. Ennél sokkal jobb.
9/19 A kérdező kommentje:
Most emelték viszont a fizum 300-ra
febr. 6. 19:05
10/19 anonim válasza:
Ha a fizetésnapra rendszeresen negatívba megy az egyenleged, az azt jelenti, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz.
Vagy túl nagy lábon élsz, vagy túl keveset keresel, vagy egyszerűen csak nem tudsz bánni a pénzzel.
Én nekem halál lett volna, ha mínuszba megy az egyenlegem, sőt, már akkor is idegeskedtem, ha 100 ezer alá esett az egyenleg.
Mondjuk a nettó 250 eleve elég kevés, abból akkor lehet kijönni, ha nem kell sem hitelt, sem albérletet fizetni, 150 ezres albérlet ennyiből őrültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!