Mikorra várhatom a diákhitel utalását most februárban?(egyösszegű, szabad felhasználású)
Figyelt kérdés
Tegnap regisztráltam be aktív félévre a Neptun rendszerben.febr. 5. 16:20
212/257 anonim válasza:
#210-nek: Ezen én is gondolkodtam már, hogy olyan egyszerű rendszer lehetne, hogy minden nap adott időpontban lekérdezi, hogy van e hátralék bármilyen hitelterméken illetve jogviszony aktív e és tessék mehetne a neki járó összeg bármelyik nap. Nem értem ezt a szerda péntekes mókát én sem.
213/257 anonim válasza:
210 vagyok alapesetben szerintem a mai delutani utalast ma kerik le.
214/257 anonim válasza:
213-nak, én beszéltem velük telefonon, meg olvastam itt is többször, mindig az utalás előtti nap reggelén szokták lekérni az adatokat, ergó a szerdainak kedd reggel, a péntekinek meg csüti reggel
215/257 anonim válasza:
Ezt csak azért nem értem és szerintem ezt kötelessek mondani mert tegnap de azt mondták hogy nem tudják folyosítani du 3kor pedig hogy ma érkezik nekem az összeg.
216/257 anonim válasza:
sziasztok, valaki esetleg be tudna telefonálni, hogy hány órakkor terveznek ma utalni? melóban vagyok estig, nagy segítség lenne
217/257 anonim válasza:
Mi is csak annyit tudunk, hogy délutánra van kiírva utalás, ennél többet nem mondanak :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!