#151 Nem, szombat óta vagyok folyósítható, viszont tegnap fizettem be a februári dh+t.
Így én lehet később kapom.. Írj majd kérlek ha te megkaptad!
febr. 14. 12:59
153/257 anonim válasza:
152:esnek: Én ma reggel 10 körül fizettem be a dh+-t, szerintem már csak a pénteki utalásban leszünk benne, mivel a mai utalásra tegnap reggel kérték le az adatokat.
Viszont ha megkapod időközben, írsz légyszi? köszi
febr. 14. 13:02
154/257 anonim válasza:
#153:Írok mindenképpen!
#152 voltam
febr. 14. 13:04
155/257 anonim válasza:
Érdekes egyébként, hogy én tavaly óta a hét minden napján a hétvégét is beleértve kaptam utalást illetve az egyik ügyintéző azt mondja a héten csak két napon utalnak a másik pedig, hogy minden reggel lekérik az adatokat. Kíváncsiságból a mai napon is rákérdeztem kétszer mivel még nem jött utalás, hogy pénteken fogom megkapni vagy holnap is van rá esély. Válasz 1# Pénteki utalással fog menni. Válasz 2# Holnap is van rá esély. Aztán döntse el az ember akkor, hogy mi van :D
febr. 14. 13:06
156/257 anonim válasza:
halljatok, nekem is a DH plusz miatt nem utaltam! SOHA nem volt ilyen, volt h egy napot csusztam es megia megjott. tegnap fizettem be a 6670 ftot, amit elotte valo nap kellett volna. nem kaptam utalast, es penteken sem kapok mert arrol
tajekoztattak, hogy 2-3 nap a konyveles. plusz kaptam egy levelet a cirka 30 ft kesedelmi kamatomrol
is h azt is fizessem be, uh aki megkesett azzal a szarral, jarjon utana a pontos osszegnek mert tobbet kell fizetni! most utaltam nekik pluszban at 30 ftot...
febr. 14. 13:17
157/257 anonim válasza:
153:asnak, en tegnap fizettem be, most a kesedelmi kamatot. penteken sem kapok a konyveles miatt....
febr. 14. 13:18
158/257 anonim válasza:
bocsanat, de baromi ideges vagyok. eletemben nem fizettem kesedelmi kamatot, eloszor csuszok ezzel kemeny 1 napot es ez van. raadasul semmi tajekoztatas nincs sose, mert ugye az applikacio nem mutatja a DH pluszt.
febr. 14. 13:20
159/257 anonim válasza:
151 vagyok: most beszéltem velük, mivel tegnap fizettem be a pluszt, ezért onnan indul a 10 nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!