Hitel felvételkor kérhetem, hogy ne az állandó lakcímre postázzák a papírokat?? Hanem oda a fiókba és majd én bemegyek érte személyesen.
Nem akarok veszekedni a családdal, hogy minek vettem fel hitelt.... Bent a fiókban nyilván kapok szerződest de 1 héttel később postáznak is valami papírokat, ami tele van adatokkal, infókkal. Ezt akarom elkerülni.
MBH-s vagyok.
Persze, hogy felbontjuk.
És másik lakcímre se kérhetem? Úgy is jó lenne.
Meg kell adnod egy levelezési címet, a fiókba nem kétheted a banki postát.
A levelezési cím viszont bármi lehet, nem kell egyeznie a bejelentett címeddel. Lehet akár postafiók is.
Viszont a levelek akkor is kézbesítettnek fognak számítani, ha nem tudod őket az általad megadott levelezési címen átvenni.
Meg lennek lepve ha nem lenne naluk olyan opcio hogy a szezodest vagy emailben vagy a netbankra kapod.
Otpnel biztos van ilyen. Semmi papir alapu szerzodes vagy postai level.
Azèrt hitelnèl lehetnek olyan èrtesìtők, amit kötelező papìr alapon kiküldeni.
A levelezèsi cìm működhet, bár èn inkább az őszintesègben hiszek, hiába titkolod, előbb vagy utóbb úgy is jönni fog a kèrdès, hogy "hogy volt pènzed X/Y nagyobb kiadásra"
Abban sem vagyok amúgy biztos, hogy magának egy fióknak a cìmèt lehet e èrtesìtèsi cìmkènt megadni többnyire rendszerileg vagy követendő folyamatilag ez nem engedèlyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!