Revolut kártyával szeretnék utalni dollárt (USD) az Amerikai Egyesült Államokba (USA) VISA kártyára (nem Revolut). Van erről tapasztalata valakinek? Működik?
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld és ment a próbautalás, főleg az utolsónak.
Próbaképpen utaltam tegnap 10 dollárt, kb. 1 órán belül meg is jött az értesítés, hogy az utalás sikeres, csak azt még nem tudjuk, mikor lesz jóváírva a másik számlájára. Én azt nem tudom meg, mikor érkezik meg, csak ha a másik szól, ugye? Innentől már biztos, hogy megkapja vajon, ha ez így átment?
Sajnos ki lett centizve a fizetés, ugyanis el kell döntenem holnap reggelig, hogy utalom-e a teljes összeget, vagy készpénzben kapja meg rokonoktól, akik holnap hazarepülnek. Ezért lenne jó megbizonyosodnom, tutira rendben lesz-e a fizetés, vagy marad a kp, ami nekem nagyon veszteséges lenne, hogy itthon a visszaadjam, mert most magas a dollár árfolyama és sok pénzről van szó.
Ha az amerikai bankot felhívják, ő vajon rálát az utalásokra, hogy folyamatban van 1?
Iyen tapasztalat van-e esetleg?
Utolsó, köszönöm a hasznos választ, nagyon érdekes volt....
Jó lenne kapni egy automatikus értesítést, hogy akinek utaltam, megkapta-e a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!