Revolut pénzfeltöltés CIBről december óta folyamatosan hibára fut. Ti tapasztalatok hasonlót?
A Revolut pénzfeltöltést mobilról szoktam elvégezni a Revolut alkalmazáson keresztül kezdeményezve, majd a CIB programban jóvá hagyva.
December óta valamiért a CIB programban jóvá hagyás után (ahol sikeresen jóvá tudom hagyni) amint vissza terek a Revolutba, az nem tölt be rendesen. Majd újra belépve a Revolutba, a befizetés függőben jelenik meg, majd kb fél órán belül jelzi a program, hogy sikertelen a befizetés. A CIB nem tudja mi a gond,a Revolut chatbot sokat nem tud segíteni!
Jártatok már hasonlóan, mi lehet a gond?
Nekem sincs gond vele .
Kártya limitet nem léped túl? A nézés jóváhagyást jól csinálod ?
Írd le a pontos és részletes lépéséid.
Kártya limit rendben van, mert 10 és 50 ezer között sok különböző összegeket próbáltam, sajnos nem ez okozza a problémát!
A következő lépésekkel szoktam pénzt hozzáadni:
1.) Revolut: "Hozzáadás"
2.) Összeg beállítása, a CIB kártya adatokat már tudja a Revolut -> "Pénz biztonságos hozzáadása"
3.) CVV kód megadása, majd "Pénz hozzáadása"
4.) Átugrik a CIB felületre, közben felül felugrik a szokásos "Koppintson ide a jóváhagyáshoz".
5.) CIB belépés, majd jóváhagyás -> "Tranzakció hitelesítése sikeres"
6.) Revolut programba visszamentem: újból kéri a jelszót/ujjlenyomatot
7.) Belépés után csak egy fehér felület jelenik meg -> Csak annyit ír ki, hogy a "Betétbiztosítási rendszer által védett", meg egy frissítés gomb. Gyakorlatilag nem töltődik be rendesen a Revolut felület az újbóli belépés után, de a frissítés gomb sem segít.
8.) Miután újra megnyitom a Revolutot, akkor már megjelenik rendesen a felület, de az összeg csak függőben jelenik meg, majd kb fél óra múlva feldobja az üzenetet, hogy sikertelen feltöltés.
Tul hamar lépsz vissza a revolutba és a frissítés miatt kiütöd a feltöltést is
Varj többet a CIB oldalán és később lépj a revolutba be és semmiképp se frissitsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!