800ezer forintot ha mindenképpen gyarapítani szeretnék akkor legbiztonságosabb módszer a magyar állampapír?
A legegyszerűbb ez. Valószínűleg amerikai állampapírba vagy osztrák/német stb. jobban járnál, de kevesebbet is fizetne.
Júniusig biztos ez a “legnyugisabb” megoldás. A választások után lehet szívás lesz.
Nem. A legBIZTONSAGOSABB módszer, ha elhelyezed egy bankban lekötött betét formájában.
Persze kicsi lesz a hozam.
Az viszont mindig fordítottan arányos a kockázattal.
Mennyiségben gyarapodni fog, értékben nem biztos. Rövidtávon az egyik legjobb befektetés, mert alacsony a kockázat.
Hosszútávon már van jobb lehetőség, hiszen az állam alapvetően nem termel javakat így sose lesz magas profit a befektetés után, csak a "számolt" éves inflációt kapod kamatnak.
"Szerintem inkabb a bitcoin de kinek mi"
Nem vagyok kriptó szkeptikus sőt, az én portfólióm részét is képezi, de ilyen kérdések alá minek kell ilyen baromságokat írni? A kriptó minden csak nem biztonságos. Nincs tőkegarancia, az árfolyam pedig brutálisan ingadozó. Egy tök kezdő tapasztalatlan embernek meg végképp...
@10:40
Én azt mondom hogy legyen igazad, mert akkor én is szakítani fogok belőle.
Ettől függetlenül még se ajánlanék kriptót egy pénzügyekben kezdő emberkének aki biztonságos eszközt keres...
jan. 25. 06:50
Akkor a bank vesz belőle állampapírt és ő kap utána kamatot. Annyira nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!