Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 17 évesen bannkártyát szeretné...

17 évesen bannkártyát szeretnék. Hol igényelhetek?

Figyelt kérdés
Melyi banknál?Melyik a legjobb?Mennyibe kerül?
2010. okt. 23. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:

A bankkártya igénylés ingyenes. De mivel még kiskorú vagy, szülőiddel kell aláíratni. A legkedvezőbb feltételek jelenleg a cib banknál van.

Itt van a részletes ismertető is: http

cib.hu/maganszemelyek/szolgaltatasok/szamlavezetes/start/index

2010. okt. 23. 13:20
 2/9 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Más banknál is lehet ingyenes a diákoknak a számlavezetés.

Beszéld meg a szüleiddel, jó ha az övék ugyanaz, legyen bankfiók és ATM a közeledben, stb.

2010. okt. 23. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha hosszú távon gondolkodsz, akkor ez a legkedvezőbb, mivel az otp bank és a többi bank csak 24éves korodig biztosítja a dijmentes számlavezetést. Sőt itt csak havi egyszer ingyenes a számlavezetés. Addig a cibnél 26 éves korodig ingyenes, és havi 2X ingyes készpénzfelvét.

Az otp ott szedi le pénzed ahol tud. Én tudom, mert most töltöttem be a 24. és most raktak át egy nagyobb számlacsomagban, ahol 200ft a havi számlavezetési díj. És mivel még nincs rendszeres havi jövedelmem, előnyben részesítem az ingyenes számlavezetést.

2010. okt. 23. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Beszabadult egy marketinges a cibtől. :D

Az OTP-nél pont mostanában indítottak egy új számlacsomagot, ami 24-től nem tudom hány éves korig biztosít ingyenes számlavezetést. Utána nem tudom mi lesz, és a többi szolgáltatásuk sem biztos, hogy a legolcsóbb. De szerintem ők a legkönnyebben elérhetőek (fiók biztos, hogy a legkisebb városban is van).

2010. okt. 23. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre meg csak azt tudom mondani, hogy internetbank.

Minden kis hülyeségért nem tudok és nem is fogok bemászkálni a fiókba.

2010. okt. 23. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát már kikérem magamnak,kedves utolsó előtti válaszoló.

Te azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz, meg és is. Te csak fizess, én ezt inkább megspórolnám magamnak.

Mindenki a saját pénzével azt csinál amit akar.

2010. okt. 23. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak megemlitem az utolsónak, hogy 58 éves vagyok, de nekem ma is ingyenes a számlavezetés és ha 3x a készpénzfelvétel is a Raiffeisennél.

És ingyenes netbankom is van, igy semmiért nem kell a vankfiókba mennem.

Amúgy a legtöbb banknál igy van.

2010. okt. 23. 14:52
 8/9 anonim válasza:
OTP-a legjobb ilyen, és más banki dolgokraa -társadaélom kb: 60-százaléka náluk bankol
2010. okt. 23. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Erste Szemeszter én őket lájkolom xD
2010. okt. 23. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!