Van-e valaki aki hiszi, hogy a bankba helyezett pénze biztonságban van?
"En nem kertem oba biztositast mert annak díja van."
Nincs díja.
"A lepontozo elolvasta a szerzodest hogy milyen esetekre szol meg mikre nem biztosit? Vàrom"
Igen, tudjuk hogy mire biztosít. De te nyilvánvalóan nem, mert itt azon tipródsz, hogy milyen díja van...
De én ezt az egész vekengést nem értem. Komolyan valaki azt hiszi, hogy az otthon párnacihában tartott pénz nagyobb biztonságban van, mindenféle biztosítás nélkül? Mi van ha betörnek? Mi van, ha leég az ingatlanod?
Mivel nem vagyok lapos Föld hívő, így természetesen jobban bízom a bankban, mint a párnacihában. :)
Ha jön a világ vége, olyan mindegy, hogy a bankszámlámról nem tudok majd pénzt kivenni, vagy a papírpénz nem fog érni semmit, max. tüzet rakni :).
Nagyobb biztonságban van a bankban, mint KP-ben.
Az más kérdes, hogy maga a pénz abszolút nincs biztonságban, eleve az infláció eddig 10 évente felezte az ertékét, most az utóbbi 3 évben kb harmadára csökkent a vásárlóereje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!