Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitelt vennék fel, de kézbe...

Hitelt vennék fel, de kézbe kapom a fizetésem hetente?

Figyelt kérdés
148.200 a havi fizetésem. Kb 1M forintra lenne szükségem, de minimum 800E forintra. Hogyan juthatnék hozzá? Adósságrendezésre kell.
2024. jan. 3. 14:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Keress fel egy pár bankot és érdeklődd meg, hogy ilyen esetben hogy adnak hitelt.
2024. jan. 3. 14:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, kézbe kapom a fizetésem emellett, így gondolom bukta az egész...
2024. jan. 3. 14:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, azért mert feketén dolgozol. A "kézbe kapott" pénz jogilag nincs, sehol nem adnak nem létezö jövedelemre hitelt.

Ha netán mégsem feketén dogloznál, akkor a munkáltatótól kérd a számládra átutalással, akkor elvileg nincs gond

2024. jan. 3. 14:40
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom feketén. Részmunkaidős, bejelentett állásom van.
2024. jan. 3. 14:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérd hivatalosan, bizonyíthatóan a fizetésedet számlára.
2024. jan. 3. 14:45
 6/17 anonim ***** válasza:
2024. jan. 3. 14:48
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

4: Akkor kérj egy jövedelemigazolást. Bérpapírt is kell kapj havonta. Ha nem kapsz, akkor gáz van, nem vagy bejelentve mégsem.

De még akkor is elég lehet a munkaszerződésed bemutatása is.

Vagy az OEP-kiskönyv.

Ez máris 4 hely, ahonnan tudsz jövedelmet igazolni.

2024. jan. 3. 14:49
 8/17 A kérdező kommentje:
A munkaszerződésem megvan, meg minden, de pl a Provident elvileg kéri, hogy mutassak be jövedelemigazolást az elmúlt 3 hónapról, és ekkora összeget nem is adnának...viszont a Cofidisnél elvileg nem kellene, csak a munkaszerződés, csak ugye nem bankszámlára érkezik a fizu, így nem tudom, hogyha online megigénylem, meddig jutok, és nem igazán akartam a főnökség orrára se kötni, hogy hitelre van szükségem...
2024. jan. 3. 14:52
 9/17 A kérdező kommentje:
+ a Cofidis oldalán láttam, hogy már 133 ezres havi jövedelemtől is lehet igényelni. Igényeljem meg, aztán lesz ami lesz? Max visszadobják, hogy nem a számlámra érkezik a fizu?
2024. jan. 3. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
Elég esélytelennek tűnik.
2024. jan. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!