Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banki átutalást sikerült már...

Banki átutalást sikerült már visszahívnod? Mennyi idő múlva jött vissza a pénz?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Nincs olyan hogy visszavonás. Az átutalás egy megbízás ami ha teljesült akkor nincs tovább.
2024. jan. 3. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Átutalást nem lehet visszafordítani. Fizetési kérelmet tud küldeni a bank, amit ha a másik fél leokéz azonnal megkapod a pénzt. Ha téves utalás történt és a másik fél ezzel tisztában van, illetve a következményeivel ha nem adja vissza, vissza fogja. Ha csalás áldozata lettél nem fogják visszautalni, a rendőrségen tehetsz feljelentést.
2024. jan. 3. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem azonnali az atutalas es nincs banki munkaido akkor nehany eve vissza lehetett forditani a fuggoben levo atutalast a teljesules elott.

En a skrillre fizettem be rapid transferrel, hetvegen. A skrill megelolegezve a penzt jovairta, a banknal fuggoben volt. Az elso banki munkanapon teljesult volna, de az internetbankban visszavontam a fuggo tranzakciot.

(Persze kesobb a skrill kovetelte rajtam a meg nem kapott penzt. Amit utana meg is kaptak termeszetesen, csak kiprobaltam hogy mukodik e)

2024. jan. 4. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!