Soha nem fektettem be a pénzem, viszont most szeretnék 12milliot, de miert nem merem?

Figyelt kérdés

A penzugyesek a cegnel ahol dolgozom mondtak, hogy allampapirba tegyem a mobilkincstar appon keresztul, viszont parázok...

Azért nekem ez elég sok pénz és sok helyen írják, hogy lehet változik az 1%os kiváltási díj a 2032/I-nél

#befektetés #Allamkotveny
2023. dec. 29. 23:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: nem mondtam, hogy könnyű okosnak lenni előre. Nehéz eldonteni, hogy mit válasszon befektetésnek az ember. Ki lehet kérni netán szakember tanácsát is. Pusztán azt írtam, hogy forintban folyószámlan tartani hiba. Elmult pár évben egy adott összeg mióta a forint 330rol a 380-390 savba állt be ( volt 400 felett is bőven) jelentős árfolyam veszteséget szenvedett. Ehhez jöttek meg olyan hónapok is ahol 20 % feletti infla is zabálta a megtakarítást az árfolyam vesztesegen kívül. Azert ez komoly ertek vesztes .
2023. dec. 31. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért az euróban tartott megtakarítás ha 5 évet nézek, akkor évi 3,9 százalékot hozott. Azért ennél még egyes akciós bankbetétek, de még a MÁP+ is többet tudott.

Arra meg kevesen spekulálnak, hogy a 320 forintért vett eurót 420-nál eladják, mert azt gondolják, lesz az még 450 is napokon belül.

Ha valaki egy éve vett eurót, most 5%-kal kevesebbet ér forintban, miközben volt egy 17,5% körüli éves forint infláció.

jan. 2. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!