Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vásároltam állampapírt, de a...

Vásároltam állampapírt, de a webkincstár webfelület nem enged bankszámlaszámot rögzíteni. Csak személyesen lehet?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem
2023. dec. 29. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
miért nem enged, mi a hiba?
2023. dec. 29. 12:33
 3/11 A kérdező kommentje:
"Csak személyes azonosítást követően rögzíthet/törölhet bankszámlaszámot!"
2023. dec. 29. 12:44
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Én az appban kipróbáltam és engedi, de valami nem működik jól, mert hiába adtam meg egy új számlaszámot, a meglevőt duplikálta.
2023. dec. 29. 12:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Az app most nekem is hagyta, hogy elindítsam. Köszi
2023. dec. 29. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:

A néhány héttel ezelőtti frissítés óta az app elég gyengén muzsikál. Nekem fogta és a decemberi kamatfizetéseket még mindig írja, pedig már elteltek, de már a következő kamat összegével, miközben a tényleges időpontban nem jelenik meg.

Az alkalmazáson keresztül a frissítés óta bankkártyás vásárlással még nem sikerült állampapírt vásárolni, a banki jóváhagyás után nem lép tovább. Mondjuk az a szerencse, hogy a bank sem zárolja az összeget.

Szóval eléggé bugos az egész az előző verzióhoz képest, így manapság inkább a Webkincstárat használom.

2023. dec. 29. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:

A kiszámoló cikkezett róla régebben, hogy szar a rendszer felépítése, modernizálásra szorul... Első körben ezt fenyegetéssel és a cikk levételével akarták megoldani. Több 1000 számla feltörését követően viszont részlegesen megfogadták a cikkben leírt tanácsokat, ennek az eredménye a fejlesztés.

Új bankszámlaszámot 2 nap késéssel hagyják jóvá, ha nem személyesen mész be.

A másik változás, hogy csak saját névre szóló számlát rendelhetsz hozzá. Erre azt írják, hogy a te érdeked a valós indok pedig, hogy ne tudjál másnak ingyen utalni.

2023. dec. 30. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
A 4-es vagyok, most 48 óra elteltével valóban megjelent az új számlaszám, viszont a régi és az új is duplán van az appban és a webes verzióban is, szóval tányleg elég bugos a rendszer.
2023. dec. 31. 15:17
 9/11 anonim válasza:

Sziasztok!

"Csak személyes azonosítást követően rögzíthet/törölhet bankszámlaszámot!"

Nekem továbbra is ezt írja, mind a weboldalon, mind a mobil appban.

Mi a teendő, vagy mi hiányzik?

dec. 24. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Nincs teendő, az ügyfélkapus számlanyitásokat manuálisan ellenőrzik, ezt követően már engedni fogja. Várni kell pár napot, de az ünnepek miatt lehet neked ez már csak januárban lesz meg.
dec. 24. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!