Gránit Bank számlanyitásnál, aki a 30 ezret megkapta, szerződésébe ez bele volt írva?
Nekem a raiffeisennél 1 héten beül jóvá írták a a 30 ezer forintot.
Igen külön szerződést kaptam róla.
A szerződésbe biztos nem írják bele, mert ez időszakos promóció, akció, ajánlat, nevezhető többféleképpen.
A bank vagy bármely szolgáltató az ügyfél számára pozitívan szerződés nélkül is felajánlhat, adhat valamit, az ügyfél előnyére eltérhet.
Itt is ez történik, nagyon leegyszerűsítve.
Nem a Gránit Banknál nyitottam számlát, hanem másiknál, amikor bankváltásra került sor és ott is volt ilyen akció. Semmi, de semmi szerződés nem készült erről, viszont korrektül teljesítette a bank határidőben.
Nyissatok számlát még tart az akció. 30000+8000ft
Én is szeretnék nyitni egy ilyen számlát, elég vonzó az a majd 40k
Az érdekekne engem, hogy ha számlanyitás után egy évvel szüntetem meg a számlát, akkor valóban nekem összesen 0 Ft-ba fog kerülni az egész?
Tartok tőle, hogy esetleg változtatnak a feltételeken vagy ilyesmi
Sziasztok!kb 2 hete nyitottam számlát a gránit banknál..de azóta csak most tudtam bejelentkezni a netbankba..
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tovább hogy jóvá legyen írva az ígért összeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!