K&H Induló hitelkeret szerzödés. Kötelezö?
Sziasztok! Édesanyukám nyitott egy K&H számlát, amivel nincs is semmi gond, én választottam ki neki mert van egy fiók a lakhelyéhez közel. A számla megnyitásánál minden rendben ment, de a dolgok legvégén aláirattak vele egy un. K&H Induló hitelkeret szerzödést, a hitelkeret mértéke 50000 Ft. Anyukám egyböl mondta hogy ö nem szeretne minuszba menni, de állitolag az illetékes erre azt mondta hogy ez csak formalitás és hogy ez minden számlához hozzátartozik vagy hogy "ez vele jár". A kérdésem hogy ez igaz? Tényleg minden számlához igényelni kell hitelkeretet manapság?
A másik kérdésem hogy ha tényleg nem megy édesanyám 0 Ft alá akkor lehet ebböl bármiféle problémája a jövöben?
Köszönöm elöre is az idötöket. (elnézést a helyesirási hibákért, egyrészt siettem másrészt nincs hosszú ö és hosszú i a keyboardomon. :P )
Kedves Ügyfelünk!
Mivel kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét, ezért rendszeresen keressük a minket érintő visszajelzéseket, így olvastuk az Ön nyilvános hozzászólását is a gyakori kérdések.hu internetes portálon.
Bankszámlájához nem kötelező hitelkeretet igényelni, és erre nem is kötelezzük ügyfeleinket. Megtenné azt a nagy szívességet, hogy privát üzenetben megírja nekünk, mely fiókunkban, illetve, melyik ügyintézőnknél nyitotta a számlát? Szeretnénk ugyanis kivizsgálni az esetet.
A K&H induló hitelkeret rendelkezésre tartási díja pedig 0 forint, tehát, ha nem megy mínuszba a bankszámla egyenlege, akkor költsége nem származik a termék igénybevételéből.
A folyószámlahitel keret a váratlan, kisösszegű pénzügyi kiadások esetén jó megoldás. Amikor megtörténik a váratlan esemény (tönkremegy egy háztartási gép, vagy elromlik a család autója), és nincs meg a javításra, pótlásra szükséges összeg, akkor nyújthat segítséget egy korábban megigényelt hitelkeret, hiszen nem kell a pénzt is előteremteni, hanem fókuszálhat a fő problémára.
Bízunk benne, hogy tudtunk Önnek segíteni!
Üdvözlettel: K&H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!