Mennyi az esélye, hogy ellophatják a bankkártya adataim?
Tömören idióta voltam , minden figyelmeztetés ellenére. Vettem kriptovalutát nagy tételben egy applikáció segítségével, ami biztonságos volt , de hozzárendeltem egy külsõs oldalt , ami eléggé scam gyanús. Így ,hogy hozzárendeltem lefoglalta az összes valutámat kriptoban egy „nyereményjáték“ keretében.
Nyereményjáték az volt, van ha befizetek még x összeget , akkor csomót nyerek. ( scam gyanú). Viszont ha nem akkor 180 napig nem utalhatom ki onnan a kriptot. Rákerestem erre az oldalra a neten ,nemrég jött létre és nem írtak jót róla. A bankkàrtyámról amivel a pénzt feltöltöttem lelophatják az adatait?
( eltelt pár nap , eddig nem nyúltak hozzá, pedig volt rajta pénz. De máma már azt is levettem)
#11: a tanulópénz ténye nem összegfüggő.
Gondolom neked nem tétel, ha nem néztél utána a megbizható crypto váltóknak.
Miért lenne korlátozott a hozzáférése?
Tipikus taktika, hogy nem visznek mindent azonnal, hátha vagy annyira figyelmetlen, hogy még többet utalsz be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!