Elárverezett ingatlant vásárolnék, hogy zajlik az adásvétel menete? Mire kell figyelnem?
Szerintem meg lehet vásárolni lakottan is ha jó áron van!
Mondjuk lehet,hogy nem költöztethetem ki,de mivel az enyém az ingatlan így a villanyt,gázt,vizet kikapcsoltathatom.Esetleg ingyen engedek lakni egy bodza szedő családot.Gondolom nem szeretnének ilyen lakótársat,persze bejelentkezni nem engedném őket)
Ez nem gonoszkodás,csak üzlet!
én mivel nem szoktam házakat venni nem tudom a buktatóit. de szerintem 1 dolgot simán meg lehet csinálni. 1 megveszed az ingatlant és kiadod bérbe.így az is jól jár aki benne van a csapdában és te se vesztessz rajta(az más kérdés hogy ha te is lakást keresel mert akkor nyilván ez a megoldás nem játszik.)a 2 felmerülő erkölcsi/morális problémára a véleményem :1. megvegyem e?
ide azt mondom hogy ha én nem megveszi más(plm valami gonosz befektető cég aki ledózerolja majd plázát épít a helyére/valami hasonló)így az ott élőknek tök mindegy hogy te vagy más válik tulajdonossá és mindig lesz egy aki megveszi így nem érdekli a (zsidónak titulált)kormányt/bankot sem hogy te vagy más perkál.tehát egyértelmű hogy megvehető.
2ha ott laknak és moratórium van.
erre azt tudom mondani hogy nem szép dolog a kilakoltatás de a vevőnek jobb lenne. mivel ez nem lehetőség(most) a legcélravezetőbb bérbe adni nekik a következők miatt: 1 a pereskedés évekig tart pénzbe kerül és nem mindig sikeres . a gáz/víz/villany elzárása /emberek beköltöztetése /egyéb kiszekálás nem feltétlenül célravezető. persze ebben az esetben nem jó megvenni mert nem tudod hogy valaha el tudod e adni/be tudsz e költözni/egyéb módon pénzt viszontlácc e belőle úgyhogy kockázatos ha épp annyi pénzed van hogy meg tudd venni akkor nem ha befektetésből akkor érdemes megkockáztatni.
Köszi a válaszokat, hasznosak voltak!
Igen, pontosan a "kiköltözés" miatt vagyunk nagy dilemmában. És nem hinném, hogy a most ott lakók egyetlen felszólításra kiköltöznének. A másik kétségem az, hogy ha egyáltalán ki is költöznek, vajon milyen állapotban hagyják ott a házat? (pl. kazán, radiátorok, konektorok maradnak-e...)
Szóval, egy darabig még maradunk itthon....
azon kivul hiaba akarsz berleti dijat szedni a bentlakotol
azt sem fogja fizetni mint ahogy a tobbi dolgot sem fizette eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!