Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol tudok felvenni hitelt, ha...

Hol tudok felvenni hitelt, ha nem "tiszta" a számlatörténetem?

Figyelt kérdés

Nagyon sok szerencsejáték utalás található meg benne. Mindig elvágtak.

Nyitottam egy másik banknál egy másik számlát arról sosem utalok. De még kéne várni minimum 3 hónapot. Nyilván jól jönne a pénz már most is, van határozatlan munkaviszonyom. Csak ez a fent említett probléma olyan hogy nem ad a bank hitelt.

Ilyen provident vagy bármi hasonló érdekelne. Nincs ingatlanom, meg semmi sem a nevemen.

2023. nov. 23. 14:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Írtam hogy voltak milliós összegek. És a kérdés nem arra vonatkozott hogy komplett vagyok vagy sem. Nem is értem, miért kapott 82%-os hasznosságot.

Hiszen attól, hogy valaki nem komplett attól még ember, igaz hogy sz*r ember. De nem leszek öngyilkos, a függőséget táplálni kell.

És az ilyen tökéletes, na majd beszólok valamit, meg mekkora király ember vagyok. Na pont az ilyenek véleménye nem érdekel :D

Aki annyira nem mer élni, hogy nem 100.000 de még 10.000 Ft-ot sem kockáztatott sose semmin, hanem az volt élete nagy húzása hogy 200 forintért vett egy kaparóst a postán. A másik meg hogy én ezekért a pénzekért megdolgoztam a munkahelyen, úgyhogy k*rvára semmi közöd hozzá mihez költöm amég azzal veled nem ártok. Én engem sem érdekel ki mire szánja a pénzét és nem ítélkezem, te se tedd akkor kevésbé leszel csicska mint amennyire vagy.

2023. nov. 26. 16:43
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Igazad van amúgy, amiket írsz, csak sajnos vékony a határvonal, sok szerencsejátékos lép a bűn útjára végül.

2023. nov. 26. 20:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Lehet, de a politikusok is bűnöznek. Meg elég sokan a világban.

Nem a szerencsejátékosok bűnösek, hanem a világ.

Egyébként amikor adósságban voltam, munka nélkül sem bűnöztem.

Nem most akarom elkezdeni.

2023. nov. 26. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted, de ez kicsit önfelmentő duma.

2023. nov. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!