Hol tudok felvenni hitelt, ha nem "tiszta" a számlatörténetem?
Nagyon sok szerencsejáték utalás található meg benne. Mindig elvágtak.
Nyitottam egy másik banknál egy másik számlát arról sosem utalok. De még kéne várni minimum 3 hónapot. Nyilván jól jönne a pénz már most is, van határozatlan munkaviszonyom. Csak ez a fent említett probléma olyan hogy nem ad a bank hitelt.
Ilyen provident vagy bármi hasonló érdekelne. Nincs ingatlanom, meg semmi sem a nevemen.
Ha ez a gond akkor tényleg nyiss új számlát és várj.
Esetleg ha van bank amelyik nen kér számla kivonatot mert elég a jövedelem igazolás akkor nyert ügyed van.
Nem uzsorára gondoltam.
Teljes eladósodás még oké, de nem akarom megölteni magam.
Várok 3 hónapot akkor az a lehetséges csak.
Dolgoztam bankban egy rövid ideig (kifejezetten erre voltam kiváncsi).
És ha 5 vagy 6 utalásnál több van egy hónapban, ez lehet akár 500 forintos is, akkor már elutasítanak. Összeg szerint meg azt hiszem valami 50.000 amit nem lehet túllépni. Nekem most ebben a hónapban van már 160.000 Ft. De a csúcs az kb 3 millió forint volt egy hónap alatt (nyilván ott volt bevétel is, de azt a bank nem nézi pozitív szempontként, csak a befizetéseket vizsgálja).
Havi 50ezret? Hallottál már a szerencsejátékfüggőségről?
Egy tét akkora, nem hogy havi. Havi több millió is simán megfordulhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!