TB igazolást ki adhatja ki?
A történet az hogy kb.1 hónapja próbálkozunk a babaváró hitellel még el sem jutottunk oda hogy papírok be legyenek adva mert az ügyintéző húzza halassza telefont nem veszi fel.
Ma azzal a dologgal keresett meg hogy TB igazolást páromèt nem adja ki neki Eger(Heves megye) azt mondta jelentkezzen be párom Pest megyébe vagy Borsod megyébe valakihez mert ott tudja le kérni a TB igazolást. De nekünk senkink nincs ott. Nem is értem eddig nem mondta hogy az is kell szerintem egy újabb halogatás ez. Nem hallgattam rá hogy nem adja ki Eger(heves megye) be küldtem ügyfélkapun keresztül a kérelmem hogy küldjék meg a tárhelyemre ügyfélkapura. Kértek a beiras során egy csatolmanyt is hogy mihez kell és babaváró igénylő lapot ki töltöttem és úgy küldtem be.
Szerintetek tényleg nem adják ki? Állítólag azért nem adtak ki ügyintézőnknek mert baj van vele.
Mennyi idő mire kapok választ erre?
Mi ez a "TB" igazolás?
Biztosítási jogviszonyról (például munkaviszony) szóló hatósági igazolás?
Miért ne adnák ki? Országosan bele tudnak nézni a nyilvántartásba...
Kedves 1-es igen az.
De az ügyintézőnk azt mondta nem adják ki ezt nem is értem miért ne adnák ki...
Hónapokkal ezelőtt ismerősöm is ügyfélkapun kérte le.
Az ügyintéző nem kérheti ki, ezért nem is adhatják ki neki.
Ezt mindenki csak saját magának kérheti ki.
* húzza-halasztja, a telefont nem veszi fel
* lekérni, lekérte
* beküldtem
* igénylőlapot kitöltöttem
* nemrég
Ha nincs rendezve a jogviszonyod, akkor az gond lehet, azért kell a munkáltatói igazolás meg az előző munkahelyed megszűnéséről az igazolás. Gondolom, a munkahelyed nem jelentett be rendesen, és/vagy az előző nem jelentett ki.
Mi van?!
TB igazolást ügyfélkapun keresztül, pontosabban e-papíron kell megigényelnetek. Nekem 2-3 napon belül kiküldték az ügyfélkapus tárhelyemre, a kapott PDF formátumú doksit meg elküldtem e-mailben az ügyintézőnknek.
CIB banknál igényeltük a bv hitelt és 1 héten belül el is bírálták.
Munkáltatói amúgy is kell. Mióta vagy a jelenlegi munkahelyeden? Mert 3 hónap minimum szükséges, de legjobb ha legalább 6 hónapos a munkaviszonyod.
Illetve itt szintén ügyfélkapus bejelentkezés után meg tudod nézni a jogviszonyaidat, adófolyószámládat.. stb. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!