Az OTP mennyire rugalmas ha bankot szeretnék váltani, szoktak a leírtaktók eltérni, személyre szabni ajánlatokat? (Havidíj, ingyen utalás valami?)
Junior számlám volt eddig az OTP-nél, de már nem fedi az igényeimet, illetve amúgyis most jár le.
A prémium számlát akarták rámsózni, viszont havi 1600 forintért.
Ez pont 1600 forinttal drágábban mint a Raiffeisen-nél a prémium gold 2.0 csomag.
Azzal ingyen tudnék utalni, illetve pénzt is felvenni, ha nagyobb összeg kellene.
Veletek volt hasonló, hogy felkerestétek az OTP-t, hogy váltani szetetnétek? Esetleg jöttek elő valami kedvezmények?
Vagy feltételezem nem nagyon szabnak személyre csomagokat.
A tökéletes igényem egyébként az lenne, hogy ne legyen havidíjam és mondjuk 200 ezerig ingyenes utalás.
Ha ezt megkapnám, nem akarnék váltani, mert van nyereménybetétem is náluk, illetve az appkikáció is megfelel..
(A Raiffeisen-nél úgy hallottam dínókori a felület, az lenne csak a hátrány)
Chat-en beszéltem az imént velük, elvileg ha csak a mostani bázishoz andnánk prémium elemeket, akkor sem lenne ingyenes semmi. Szóval ezért gondolkozom nagyon a váltáson. Tudom a Raiffeisen-nél magas a díj ha nem kapok 400 ezret a számlára, ezt jelenleg bőven megkapom, de ha beütne bármi, akkor szimplán csak lejjebb tudnék váltani csomagot, ahogy néztem a Raiffeisen-nek szinte minden csomaguk ingyenes, annyi hogy nem jár annyi extrával mint pl a prémium.
#1 Elsőnek arra akartam, de kb nem engedték :D
Azt mondta az ügyintéző nagyon nem ajánlja, mert bár csak párszáz a havidíj, az ügyintézés meg a telefonos ügyintézés is külön felszámolásra kerül. (Valami 700 per alkalom)
Őszintén, meg se lepődtem, mivel amikor elkavarták a pinemet, felszámoltak 570 forintot a postadíjra, illetve 75 forintot az sms-re, hogy átvehetem a levelet a bankfiókban😂
Na meg a SMART azért se lenne jó nekem, mert sokat utalok, jelenleg a juniorommal havi 2 ezrek csak erre mentek el, pénzfelvételekre meg 5-7 ezrek havonta... SMART-tal ezek a díjak kb ugyanannyiba vannak.
Végül amikor mondtam, hogy mégis azt akarom, azt mondta 1 óra lesz az ügyintézés, szóval ott már úgy voltam vele inkább váltok, meg időm se volt megvárni, mert munkából ebédkor lógtam ki.
#2 Te is Raiffeisen-nél vagy? Ajánlod?
#3 Ne hagyd, hogy a süket bullshittel lebeszéljenek róla.
Az a 700 forintos ügyintézés arra vonatkozik, ha olyan dolgot intézel el bankfiókban, amit a netbankban vagy az appon is meg tudnál tenni, pl ha egy csoportos beszedés beállítása vagy egy sima utalás miatt mégy be. Jogos ügyintézére nem számolják fel.
És lehet kérni kb 300 forintért a korlátlan utalás csomagot, úgy csak ez a díj van, továbbit nem számítanak fel utaláskor.
Egyébként mit utalsz annyit? Ha rendszeresen utalsz nagyobb összegeket, jobb beállítani egy állandó utalást, mert annak fix díja van, ami jóval kevesebb, mintha ugyanazt az összeget manuálisan utalnád mindig.
#4 Albit fizetek, de ugye mindig más összeg, függően attól, hogy mennyi a rezsi.
Köszi, ezt jó tudni amúgy:D
Nekem azt ahányszor sorszámot húzok, annyiszor számláz.
Elvileg most is 100 ezerig ingyen utalok, hozzá is van adva az elem, de ugyanúgy levonják érte...
Na meg az ügyintézéssel is mindig volt gondom, volt hogy sorra se kerültem de mindenki más aki utánam jött az igen, inkább eljöttem.
Szóval már tényleg nem kell sok, hogy tényleg váltsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!