Megrepedt a bankkártyám?

Figyelt kérdés
Addig hajlítgattam a kártyám amíg megrepedt! Egy picit beleért a mágnescsíkba is! Ha automatából akarok kivenni akkor csak a chipet nézi a gép vagy a csíkot is?
2010. okt. 20. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a mágnescsík is megrepedt lehet nem fog működni, nekem hosszában repedt meg de a mágnescsíkot nem érte. Használtam egy ideig majd bementem a bankba, ahol bezúzták és kaptam egy szép újat.

Ha arról a végéről kezdődik a repedés amerre vissza ki fog jönni az automatából szerintem inkább ne használd, mert lehet, hogy beragad. Boltban fizetéskor meg a pénztáros is valószínűleg szólna, hogy miért törött kártyával akarsz fizetni.

2010. okt. 20. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem úgy repedt meg,hogy komplett az egész mágnescsík,mert a pénztárcámnak egy olyan részében hordtam,amire a patentot rá kellett nyomni.De ez a repedés a csík hosszának legalább felét érintette,és még keresztbe is a teljes szélességét. És működött,míg le nem járt az érvényessége,végig.A csíkkal ellentétes oldalt végig leragasztottam erős celluxszal,és rányomtam a kártyát.Persze le is cseréltetheted,kb 45oo ft.
2010. okt. 20. 14:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Van még egy fél éve hátra ha működik akkor marad így.. :D
2010. okt. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!