Mi van emögött?
Meg szeretnék osztani veletek egy történetet; egy olyan ember vagyok aki az elsők között használt fizetésre banki kártyát. Legalább 15 banknak voltam az ügyfele különböző elethelyzetekben, voltak jó és rossz tapasztalataim ami a fizetéseket illeti. De ilyen mint most még soha sem. Egy olyan biztosítónak az oldalán vagyok bejelentkezve ahol lakás, kocsi, utazási, egészségügyi és a többi biztosításokat szoktam kötni és internetes fizetésen keresztül jutok ezekhez a termékekhez. Tegnap kezdődött a cirkusz, megpróbáltam fizetni egy olyan kártyával amelyik kifogástalan, azelott is hasznaltam, megfelelően feltoltve pénzzel de nem sikerült fizetnem. Tegnap vagy ötször ma is vagy hétszer. Felhívtam a bankot és tudósítottak hogy hozzájuk nem jutott el a fizetési kerelem.
A köztes fizetőt nem tudtam felhívni mert nem hajlandóak tárgyalni magán emberekkel csak cégekkel. Felhívtam a biztosító társaságot is körülbelül 10 órán keresztül tartott az, hogy kiderüljön, hogy a fő probléma az e mail címem - amelyik egy kifogástalan svájci domain hez tartozik de ők úgy gondolták mivel hogy onnan már sok kibernetikai támadást kaptak és ezért letiltottak. Persze ezt nem tudadták velem csak a bankomhoz küldtek akik persze semmit nem tudtak.
Feltenném a kérdést mi van emögött?
Segítek hogy kell kérdést kiírni, hogy csak a lényeget említsük:
“Nem sikerült biztosítást kötnöm, mert a biztosító automatikus adatellenőrzésén fennakadt az e-mail címem domainje. Mi ennek az oka?”
A választ is megírtad:
“onnan már sok kibernetikai támadást kaptak és ezért letiltottak”
Én nagyon gyakran találkozom ilyen történetekkel.
Nekem csak bosszúságom volt bankokkal már évtizedekkel ezelőtt is, pl. ilyen is, amit leírtál, még akkoriban, amikor a többségnek még semmi panasza nem volt, úgyhogy én nem bankolok, rengeteg életidőm elment rá, megnehezítette az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!