Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Provident autó javításra?

Provident autó javításra?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy hozta az élet, hogy bexart az autóm és muszáj megcsináltatnom, gyerekek miatt stb.

Erre vennék fel 500 ezer ftot providenttől. Bankból nem tudok!

Vettetek már fel hitelt tőlük?

Mire kell figyelni?

2023. nov. 6. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Látom, egy kérdésbe nem fért bele a kérdésed.

Jó szar munka lehet amit csinálsz, ha “drága” autó kell hozzá, s mégsem jut belőle semennyi, hogy egy biztonsági tartalékot képezz…

2023. nov. 6. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

10es.

Kerbet tobbet is, otpnel 500k a minimum. Ha tegyuk fel van egy 7eves hitele amibol 2 ev van vissza, vagyis viszonylag keves a toketartozas de magas a torleszto es nem fer bele uj hitel, akkor a rafinanszirozassal kerhet akar 1millat 7evre es siman lehet hogy kevesebb lesz a torlesztoje(csak eppen 2ev helyett ujra 7evig lesz eladosodva)

2023. nov. 6. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire csóró vagy menj tömegközékedéssel.
2023. nov. 6. 18:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Megvan a lé, rá folyósít a bank..alszik rá egyet. Béke.
2023. nov. 6. 21:22
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Megmondtam hogy ez a megoldas es szepen le lettem pontozva. Szivesen.
2023. nov. 6. 21:34
 16/16 Barbell Deadlift ***** válasza:

Mennyi rosszindulatú gyökér van itt, te jó Isten :)

Bárki, bármikor kerülhet nehéz helyzetbe, nem kell hozzá meggondolatlannak lenni. Csak egy példát hagy említsek: a pandémia miatt a lezárások okán átmenetileg munkanélküli lettem, szüneteltetni kellett a vállalkozásomat. Ezzel nem is lett volna akkor baj, 2-3 hónapot simán kibírtam. Aztán hiába "tértem vissza" pont a lezárások miatt gyakorlatilag nem volt ügyfélköröm, így ráfizetéses lett fenntartani a vállalkozást. Majd egy drogos srác összetörte az autómat, lett egy 700 ezres kár, és mivel rendőrségi ügy lett belőle, a biztosító sem fizetett, hónapokon keresztül, a kocsi viszont kellett.

Végül nagynehezen megoldottan hitel nélkül a dolgot, de remélem érthető, hogy egy pandémia, egy lezárás, egy vállalkozási probléma, és egy ilyen eset után nem kell pénzügyi analfabétának lenni ahhoz, hogy valaki anyagi problémákkal kűzdjön.

Az 500 ezres javításnak meg semmi köze az autó értékéhez, egy Suzuki Swift javítása is kerülhet ennyibe, ha van egy komolyabb korrózió rajta, és normális műhelybe csináltatod meg, nem a falu végi sufniban.

2023. dec. 29. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!