Dodu22 kérdése:
Régen felvétel providentet amit nem tudtam fizetni és behajtása téték de már kifizetem és az OTP-nél beakarom altatni a folyoszamla hitelt ez befolyásolja esetleg?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 15:29
1/13 A kérdező kommentje:
Ez 2 éves sztori amugy de mar kifizetem
2023. aug. 24. 15:29
2/13 anonim válasza:
Ezt leírnád magyarul?
Amúgy ez nem gazdasági kérdés?
4/13 A kérdező kommentje:
magyar követeléskezelő zrt adtak át de viszont nem volt letiltason én magam fizetem visza részletfizetésel
2023. aug. 24. 16:04
5/13 A kérdező kommentje:
De kilet fizetve minden és elég jó fizetést kapok meg ez egy folyoszamla hitel ami a kártyához kapcsolódik
2023. aug. 24. 16:10
6/13 anonim válasza:
Kérdezd őket. Mi itt csak tippelni tudunk, de szerintem nehezen fog menni.
7/13 A kérdező kommentje:
De a magyar követeléskezelő zrt nem kezdte levoni magam fizetem ki
2023. aug. 24. 16:24
8/13 anonim válasza:
A fenét nem érdekli, hogy került kiegyenlítésre. Ott vagy a KHR-ben, mint szar adós. Innentől kezdve mi a kérdés?
9/13 anonim válasza:
A KHR-ben a teljes tartozás visszafizetése után passzív státuszba kerülsz, onnan 1 év után teljesen lekerülsz. Menj be a bankba és kérdeztesd le a KHR státuszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!