Hol tudom beállítani az OTP netes fiókban hogyha érkezik pénz arról is kapjak sms-t?
minek akarod?
egy valag pénzbe kerül az sms
Töltsd le a telódra az otp netbankot
ott ingyen kapsz mindenről értesítést
Én pár hete voltam a bankfiókomban, az ügyintéző hölgy nagyon kedves volt, és megkérdezte, hogy feltétlenül szükségem van-e az sms értesítésekre? Mert, az, hogy minden tranzakcióról kapok sms-t, havi 4-5 ezerbe kerül nekem. Le is mondtam az összeset, és beállítottam az appban a push értesítéseket.
Egyébként az sms értesítés olyan szolgáltatás, amit netbankon keresztül nem lehet igényelni, be kell menni a bankfiókba, és ott elintézni.
"Egyébként az sms értesítés olyan szolgáltatás, amit netbankon keresztül nem lehet igényelni"
Mármint a ganyi új netbankon nem. A régi felületen gyönyörűen ki- és be tudod kapcsolni, meg állítani a limiteket is.
"Mármint a ganyi új netbankon nem. A régi felületen gyönyörűen ki- és be tudod kapcsolni, meg állítani a limiteket is."
És honnan tudod letölteni a régi appot? Sehonnan. Na, látod...
Úgy látszik, hogy ezen az oldalon mindenki képtelen a szövegértelmezésre...
A régi NETBANK-ról beszéltem, nem pedig az appról!
Az pedig (OTP Direkt néven) még mindig elérhető:
Hopp, de a fejlécben ott van az "OTPdirekt internetbank", ha arra rákattintok, akkor bejön a régi felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!