Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van lehetőség diákhitelen...

Van lehetőség diákhitelen kívül, jövedelem nélkül kölcsönhöz jutni?

Figyelt kérdés
3 millió hitelre lenne az ami ideális lenne. Adnék kamatot is, van máshonnan bevételem, tudnék törleszteni

2023. okt. 25. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3 milkó elég? Mire kell?
jan. 5. 11:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Lakás lenne a fedezet
jan. 5. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok belekötni a helyzetbe, de

1. Nincs hivatalos jövedelmed ezek szerint. De van bevételed, tehát valami illegálisból (drogárulás, lányok futtatása, embercsempészet, lopott árukkal kereskedés), de legjobb esetben is 100% feketemunkából.

2. Van lakásod elvileg. A te neved van? Akkor örökölted?! Ha nem a te neveden van, akkor kevés idióta lesz, akkor 3 millióért rávágja a házat egy kölcsönre.

3. Ha van bevételed, akkor miért kell 3 millió?

4. Ha tisztességes, átlátható célra kell, akkor egy barát, ismerős, üzlettárs miért nem tud segíteni?

Tapasztalatból beszélek. Függő voltam. Ment a hanta, a mese, hogy kell a pénz, jaj a csúnya bank nem ad, de adjatok ti, magánszemélyek, amúgy full átlátható vagyok és visszafizetem. Persze..

Szóval ha nem egy normális, átlátható, jól megindokolható célra kell, akkor vagy valami kockázatos üzleti lépésre készülsz vagy pedig az van a háttérben, amit már korábban leírtam: drogok, szerencsejáték vagy bármi más, ami eszetlenül nyeli a pénzt. Ennyi.

jan. 5. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Lakás.

És azt hogy gondolod fedezetnek? Nyilván többet ér mint 3millio.

Ráadásul ott laksz. Hogyan tudnád ezt fedezetül adni? 🤔

jan. 6. 00:01
 15/18 anonim ***** válasza:
3 milkó elég? Mire kell?
jan. 6. 02:42
 16/18 anonim ***** válasza:

"Lakás lenne a fedezet"

Egy putri Borsodban? Kösz nem. 😂

jan. 6. 02:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Legálisan nincs, a számviteli törvény vagy a banktörvény előírja mindenhol a minimum 3 hónap munkaviszony igazolását.

Zálogba adhatsz valamit ami nem ingatlan, max úgy van.

ápr. 3. 08:08
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kérdezőt már rég elásták az uzsorások az akácosban, a lakásában meg már Gazsiék laknak...
ápr. 3. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!