Szoktatok kölcsönkérni pénzt ismerősöktől ? Vagy Provident esetleg ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 08:46
12/19 anonim válasza:
Én nem szoktam, de tőlem annál inkább akar mindenki. Egy darabig adogadtam is, de amikor az ígért két hónap helyett két év lett egy 350eFt-os kölcsönadásból, akkor besokalltam és már nem adok senkinek.
13/19 anonim válasza:
A személyi kölcsönt havonta kell törleszteni, az államkötvényben tartott pénzből nem tudod fizetni.
14/19 anonim válasza:
#13 így igaz, de a pénzforgalmakat (Provident, D230517, D231129) összevontan nézve egy havi 50000 forintos összegű befektetésekből álló 34,66% kockázatmentes hozamú megtakarítási konstrukció jön ki. PMÁPpal még jobb is lenne ez, de ott már van visszaváltási kockázat.
15/19 anonim válasza:
Jó, hát elméletben én is tudok hasonló hozamú konstrukciókat. De ki az aki évi 50 ezerért bevállalja ezzel a macerát?
16/19 anonim válasza:
Én 😅
Ha tudsz ilyen konstrukciót írd le. Ha 1 forint haszon van rajta én mindent megcsinálok. (Az ingatlan jelzálogosokat én is ismerem)
17/19 anonim válasza:
(A széchenyi hitelt is, a diákhitelt is, meg az “NHP hitelből offshore cégen keresztül részesedést veszek magamtól és valahonnan terem állampapírom fedezetként az NHP hitelhez” konstrukciót is, de ez utóbbihoz már ki kell nyalni seggeket, az úgy nem éri meg nekem legalább is.)
18/19 anonim válasza:
#16 fu én ilyen kis hasoznért nem mernék bevállalni hitelt :D
19/19 anonim válasza:
Szerintem mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Dolgozzon többet, egyen kevesebbet, gyűjtögessen, de ne kéregessen kölcsön. Nagyon gáznak tartom az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!