Miért van olyan: Tesco hitelkártya, ha a Tesco nem bank?
Figyelt kérdés
Elfogadhatatlan hogy egy bolt hitelintézet legyen!!!2023. okt. 1. 12:50
1/14 A kérdező kommentje:
Nem értem miért engedik meg nem pénzintézetnek hogy hitelt adjon.
2023. okt. 1. 12:51
2/14 nemaRendőrség válasza:
Szerintem buszok gazdaságosabbak
3/14 anonim válasza:
Mert a hatályos jogszabályok szerint ezt megtehetik. Olvasgasd el a hitelkártyához tartozó szerződést
4/14 anonim válasza:
Mert hol van előírva, hogy ehhez banknak kéne lennie?
5/14 anonim válasza:
A Tesco nem bank és nem nyújt hitelt. Ők csak közvetítik egy bank szolgáltatását, amire a jogszabályok lehetőséget adnak nekik.
6/14 anonim válasza:
Nem a Tesco adja a hitelt. Most az MBH,, régebben a Budapest Bank.
7/14 anonim válasza:
Nem csak bank nyújthat hitelt. Cofidis vagy a Provident sem bank. Vagy Auchan hitelkártyát nyújtó Oney Zrt sem bank.
8/14 anonim válasza:
Miért zavar, ha egy bank hitelt ad /MBH/ ?
Bárhol lehet vele vásárolni, /benzinkút, mozi, étterem, stb./
Csak a kártya neve "Tescó".
Több éve megvan, semmi költsége nincs, csak okosan kell használni.
9/14 anonim válasza:
... bocs, havi 572.- költsége van, viszont többször egy évben ad 3000.- ft. hűségpénzt.
10/14 anonim válasza:
A bolt nem hitelintézet. Nem a saját terméküket adják neked, hanem egy bankét, csak épp ráteszik a saját logójukat is. Ennyi. A hitelt egy tényleges hitelintézet adja neked. Talán nem kellene hülyeségeket kiírni az internetre anélkül, hogy egy percre is utánaolvasnál.
"Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője, az MBH Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.) A Tesco Global Zrt. (2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.) az MBH Bank Nyrt. függő ügynöke."
Szó szerint 30 másodperc alatt megtaláltam ezt az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!