Mi ez a bankkártya klónozás?
Persze, lehet klonozni a kartyakat, aztan az elso netes tranzakcional megfogja a 3D Secure, amihez ugye minimum egy mobil + applikacio vagy sms-kod kell. Boltban vasarolni meg penzt felvenni elvileg lehetne vele, csak azokhoz meg ugye PIN kell, amit nem lehet csak ugy klonozni.
Nem kell mindent elhinni amit a tiktokon latsz, sot.
2023. szept. 12. 22:55
2/14 A kérdező kommentje:
youtube is tele van ilyen videókkal, ha beírod hogy clone card. szóval valami alapja van ennek gondolom, de nyílván nem olyan egyszerű ahogy kinéz.
Oke, akkor a youtube mostantol az egyetemes tudas fo forrasa...
2023. szept. 12. 23:20
Megfelelő eszközzel a másnescsík adatait lehet másolni, illetve a PIN-kódot úgy lopják el, hogy ATM-re vagy a POS terminálra egy az eredetire hasonlító plusz klaviatúrát helyeznek, ami a beütött kódot rögzíti. Ugyanez a módszer a másnescsík esetében is, hogy egy rátesznek egy plusz olvasót. A modern ATM-ek már védve vannak ez ellen oly módon, hogy a kártyát csak egy kicsit tudod bedugni utána magától veszi be mely közben, illetve kiadáskor is rezegteti a kártyát ezzel akadályozva az adatmásolást.
2023. szept. 12. 23:39
5/14 A kérdező kommentje:
én olyasmit olvastam, hogy van egy oldal elvileg ahol lehet venni ilyen ellopott adatokat, és azt lehet ráírni a kártyára, és pinkód is van hozzá. az hogy ez mennyire, igaz nem tudom. kipróbàlni nem merném ezt a dolgot, csak érdekel, és nem nagyon találtam erről semmit magyarul, gondoltam hátha valaki hallott már erről
#5 "kipróbálni nem merném"
hát nagyon nemes tőled hogy nem követsz el többrendbeli pénzügyi csalást más kárára szervezett bűnözőként
2023. szept. 13. 01:27
Magyarul... tanulj meg angolul es akkor ott van a darknetdiaries podcast sorozat amiben ezt es hasonlo dolgokat dolgoznak fel
2023. szept. 13. 02:15
De ezeket csak igy lehet megcsinalni ha ismered az illetot es ellopod a kartyajat titoknan es rateszed a magnescsík olvasót?
2023. szept. 13. 07:28
2023. szept. 13. 08:06
Európában ez a fajta visszaèlèsi módszer már 10+ ève kb kihalt, mert minden terminál a chipet olvassa, nem a mágnescsìkot.
Règebben klónozták ilyen módszerrel a kártyákat, ès utána (jellemzően) kp felvèteket csináltak a másolatokkal.
Olyan helyeken dìvik ez mèg, ahol továbbra is az elavult mágnescsìk technológia van használatban: ázsia, èszak ès dèl amerika.
2023. szept. 13. 12:13
Kapcsolódó kérdések: