A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
1221/1277 anonim válasza:
Elvileg naponta csekkolják a Firt
1222/1277 anonim válasza:
Sziasztok ! De AJK fent lettem FIR -Ben reggelre ! Neptunban még nem látszik de ügyfélkapun igen
1223/1277 anonim válasza:
En mar hetvege ota fenn vagyok megis adategyeztetes:/ van akinek valtozott a statusza? A neptun fir lekerdezes utolso lekerdezes datumnak nekem 09.06-ot ir
1224/1277 anonim válasza:
1223 nekem augusztus 4-et ír. Én idén diplomáztam csak most folytatom más szakon lehet azért, nem tudom.
1225/1277 anonim válasza:
1224 vagyok. Így nekem még azt írja nem vagyok jogosult. Nekem sem váltott át pedig fent vagyok a FIR-ben meg levelet is kaptam, hogy tanulmányaim folytatása egyeztetés alatt van a DE-vel
1226/1277 anonim válasza:
1223 vagyok Neptun szerint ma 9:40 kor volt adatlekérés.
1228/1277 anonim válasza:
Sziasztok!
En ma egyeztettem (PPKE JAK, a diakhitel ugyintezovel es azt mondta hogy csak oktober elejen kezdenek egyeztetni a Diakhitel kozponttal… valakinek van esetleg biztatobb infoja?
1229/1277 anonim válasza:
Enis ppke jak-os vagyok en tavaly szeptember 28an kaptam meg :)
1230/1277 anonim válasza:
1229, ez fura, en mar szept 6-an… akkor itt minden ossze vissza megy? A mostanirol van esetleg infod? Firben fent vagyok de meg adategyeztetes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!