Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen összegű havi szerencsej...

Milyen összegű havi szerencsejátéknál utasíthatják el a hitelt?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt állunk és szükségünk lesz lakáshitelre hozzá? Azt hallottam a szerencsejáték utalások miatt akár el is utasíthat a bank. Milyen összegnél történtet ez meg? Havi 1000-1500 ft lottóra belefér e, vagy már ez sem megengedett?

2023. aug. 30. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Apám most vett fel hitelt. Minden héten vesz 1 ötöslottót és 1 hatosat. Már vagy 10 éve. Senkit nem érdekelt. Pedig nem milliós a fizetése.
2023. aug. 30. 20:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
"mert mindenki nagyon jól tudja, hogy hosszú távon mindig a ház nyer, nem a játékos." Akkor mégis miért korlátoznak le bizonyos játékosokat a fogadóirodák?
2023. aug. 31. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Mert profitorientaltak. Nem szeretik a nyero fogadokat.

Vagy nevezhetjuk kapzsinak oket.

2023. aug. 31. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Bankja válogatja. Nyilván a mérték a lényeg - vagy nem. Én havi 2,5 millióból játszottam el hosszú évekig havi 1-1,5 milliót, néha többet, a hiteleket a mentésre kellett felvennem (igen, szerencsejáték-függő vagyok), mégis mindig megadták. Ezzel annyit értem el, hogy megtakarítás helyett 20 éves munkaviszony után, ahol mindig kiemelkedően kerestem, van egy 40 milliós hitelállományom, amit fizetgetek.

Lottóra költeni havi 1000-1500 forintot nagyon nem ez a tétel, senkinek nem lesz ezzel semmi baja. Sőt, pont azt mutatja, hogy nem vagy függő és tudsz mértéket tartani, nem azt csinálod, hogy egyik hónapban 1000 forint, a másikban 10000, a harmadikban már 100 000 stb.

2023. szept. 1. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
13, ha van nyerő fogadó, miért mondod, hogy nem a játékos nyer? Nem olyan nehéz ám őket megverni.
2023. szept. 1. 15:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert osszessegeben nyer a kaszino es a bukmeker. Egy egy ember lehet profitban vagy egy egy meccs lehet veszteseges. De osszessegeben nem tudnak vesziteni..

Ha fogok 37embert, mindenki egy szamra tehet 0-36ig, es ugyanarra nem lehet amire mar tettek, akkor lesz a porgetes vegen 36vesztes, 1nyertes. De osszessegeben a kaszino 1 egyseg profitban lesz, mert 37egyseget tettek fel es 36ot fizet ki.

2023. szept. 1. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!