Milyen összegű havi szerencsejátéknál utasíthatják el a hitelt?
Amikor Csóró Csaba jajveszékel, hogy a szerencsejáték miatt nem kapta meg a hitelt, akkor azt nem úgy kell érteni, hogy havi pár ezer lottó miatt nem kapott lakáshitelt, hanem úgy, hogy a minimálbéres fizetéséből havonta 40 ezret eltippmixezik és azért nem kapta meg a 20% THM-el a 400 ezer áruhitelt az új ájfónra...
Normális jövedelem mellett a lőtéri kutyát sem érdekli, ha pár ezret ellottózol havonta.
Honnan tudják, hogy lottózik, szerencsejátékozik valaki?
Másrészt ha tudják, ez miért számít?
Én ezt nem értem.
Köszönöm az utolsó válaszát.
A lepontozást nem!
Szóval, akkor ha igényelnék én is hitelt, akkor hem számít, hogy plusszos játékos vagyok (vagy az is baj/ gyanús?), hanem annyit néznek, hogy utalgatok a Szerencsejáték Zrtnek, és az már önmagában kizáróok lehet?
Nem önmagában a szerencsejáték a kizáró ok értsétek már meg, hanem a MÉRTÉK!
Ha havi 1 milliós jövedelemből eljátszol 10-20 ezret, az a kutyát sem érdekli, de ha havi 200-ból játszol el 50-et, ott már probléma van.
Nem azért utasítják el a hitelt, mert lottózol, hanem mert a jövedelmedhez képest TÚL SOKAT lottózol, ami játékszenvedélyre utal illetve megkérdőjelezi, hogy ténylegesen vissza tudod-e fizetni a hitelt, még akkor is, ha amúgy JTM-be belefér. Ugyanis pl élni is kell valamiből és ha a minimálbéres fizetés negyedét eljátszod, akkor nemigen marad kajára, rezsire, miegymásra, nemhogy hiteltörlesztőre.
Az, hogy te "pluszos játékos" vagy senkit nem érdekel, mert mindenki nagyon jól tudja, hogy hosszú távon mindig a ház nyer, nem a játékos. A bankok nem hülyék.
Milyen problemas tetelek. Hagyjad mar a hulyesegeket. A szerencsejatek sem az, foleg hogy a legtobbet nem is latjak.
A mezei Gizike, aki ott rabeszel a torlesztesi biztositasra meg a tobbi szarsagra semmit nem tud tenni a hitelkerelemmel. O nem utasit el ahogy nem is adja meg, mert semmilyen ilyen jogkore nincs. Pl egy online igenylesnel megis ki nezegeti a kivonatodat?maximum a rendszer. De nem egy szemely. Tehat az alkalmazott pont leszarja mire koltesz. Azert van a khr meg az automata rendszer hogy eldontse kinek ad es kinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!