Nagyon ciki jelentkezni egy olyan állásra ahol egyszer már elutasítottak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 07:01
1/3 anonim válasza:
Nem, nyugodtan jelentkezz. Én volt hogy háromszor is jelentkeztem ugyan oda, igaz pár hónap év különbséggel.
De olyan is volt hogy behívtak interjúra, nem vettek fel, egy év múlva is jelentkeztem szintén oda, megint interjú egy másik hr-el, megint nem vettek fel, szóval eredménye nem volt, de nincs nagyon máshova jelentkezni.
2/3 anonim válasza:
Nem ciki, szimplán nem vesznek fel újra és kész
3/3 anonim válasza:
Szerintem sem ciki. Nekem volt olyan, hogy 2 évvel később másodjára jelentkeztem ugyanoda, szintén újra interjú és felvettek. (Aztán pár hónap múlva eljöttem, mert rájöttem milyen a főnök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!