Otp készpénzfelvételnél mehet mínuszban a számla?
Nem teljesen így van ahogy az első írja.
A saját díjaikkal minden esetben mehet mínuszba, viszont hogy ezt úgyis engedi-e, hogy pénzfelvételnél egyben tudja hogy mínuszba fog menni, azt nem tudom.
És igen, az esetben mínuszos lesz a számlád és pár nap után az OTP elkezd majd csesztetni, hogy fizesd be, plusz még pár száz forint büntetést is rád ver. Úgyhogy nem éri meg tartozni az OTP-nek.
Vegyél fel 245 ezret és kész.
Kedves kérdező, itt a GYK-n csak milliárdosok és csilliárdosok vannak, akiknek még soha nem ment mínuszba a bankszámlájuk. 😂
Sőt, kp-t sem vesznek fel soha, mindenhol csak a Gold és Platinum bankkártyájukkal fizetnek! 😂
Nekem rendszeresen minuszba csuszik a szamlam az uj honapban. Nincs hitelkeretem, de kinullazom mindig, kartyaval vasarlok de a 150k kpt mindig kiveszem el elrakom nagy reszet.
Igy ho vegen par szaz ft marad rajta, majd lesz rajta par szaz minusz fizetesig. Soha nem baszogattak, nem hivogattak. Miert is tennek, amikor odamegy a munkaberem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!